Atria Joulukana Mausteinen n1,7kg
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Kokonainen, uunissa kypsennetty ja jouluisesti maustettu kana ei ole vain herkullinen, vaan myös herkullisen näköinen ja kaappaakin pääroolin kauniisti katetussa joulupöydässä. Atria joulukana on suomalaista kanaa. Joulukana valmistuu kokonaisena uunissa pidempään kypsyttäen. Ota kana huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni ensin 175 asteeseen. Poista kana pakkauksesta repäisemällä pussi halki. Aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa 175 °C:ssa n. 1 ½ h, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on 75 °C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Ainesosat
Kokonainen broileri (89 %), vesi, jodioitu suola, sokeri, aromit (mm. paprika), dekstroosi, mausteet (rakuuna, cayenne, mustapippuri), kuivattu omena, appelsiininkuori. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia684 kJ
Energia164 kcal
Rasva11 g
josta tyydyttynyttä2,8 g
Hiilihydraatit1,6 g
josta sokeria1,1 g
Ravintokuitu0,1 g
Proteiini16 g
Suola1,2 g
Valmistusohje
Ota broileri huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsennystä. Lämmitä uuni ensin 175°C. Poista broileri pakkauksesta ja aseta tuote uuniin paistonkestävässä astiassa. Paista tuotetta uunin keskiosassa +175°C:ssa n. 1 h 45 min, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on +75°C.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378013600004
Atria tuotenumero: 3649
ME: 4
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
15