Atria Takkalenkki 500g
Liha on aina kotimaista
Atria Takkalenkki on maistuva, perinteinen lenkkimakkara vaikkapa takkatulen loimussa nautiskeluun. Kokeile Takkalenkkiä myös pizzassa! Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Laita valmis pizzapohja leivinpaperin päälle pellille. Mausta tomaattipyree murskatulla valkosipulilla, pippurilla ja yrttimausteilla. Levitä seos pizzapohjan päälle. Kuori ja suikaloi 1/2 takkalenkkimakkarasta. Suikaloi paprika ja viipaloi tomaatit sekä herkkusienet. Levitä ainekset pizzapohjan päälle, tomaattiviipaleet päällimmäiseksi. Voit ripotella niille vähän yrttimausteita. Peitä pinta juustoraasteella. Paista uunissa noin 15 minuuttia ja herkku on valmis nautittavaksi.
Liha on aina kotimaista
Ainesosat
Liha (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, silava, kamara, stabilointiaineet (E 1412, E 450), koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), jodioitu suola, dekstroosi, naudan rasva, hapettumisenestoaine E 301, aromit (mm. muskottipähkinä), säilöntäaine natriumnitriitti. luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssaEnergia1057 kJ
Energia255 kcal
Rasva20 g
josta tyydyttynyttä7,9 g
Hiilihydraatit11 g
josta sokeria0,8 g
Proteiini7,8 g
Suola2 g
Valmistusohje
Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200 °C n. 10–15 min.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407870074003
Atria tuotenumero: 7403
ME: 10
Oliko tämä tuote sinun makuusi?
8