Atria Takkalenkki 500g

Liha on aina kotimaista
Atria Takkalenkki on maistuva, perinteinen lenkkimakkara vaikkapa takkatulen loimussa nautiskeluun. Kokeile Takkalenkkiä myös pizzassa! Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Laita valmis pizzapohja leivinpaperin päälle pellille. Mausta tomaattipyree murskatulla valkosipulilla, pippurilla ja yrttimausteilla. Levitä seos pizzapohjan päälle. Kuori ja suikaloi 1/2 takkalenkkimakkarasta. Suikaloi paprika ja viipaloi tomaatit sekä herkkusienet. Levitä ainekset pizzapohjan päälle, tomaattiviipaleet päällimmäiseksi. Voit ripotella niille vähän yrttimausteita. Peitä pinta juustoraasteella. Paista uunissa noin 15 minuuttia ja herkku on valmis nautittavaksi.

Ainesosat

Vesi, viljaporsaanliha, perunatärkkelys, naudanliha, silava, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), stabilointiaineet (E 1412, E 450), kamara, jodioitu suola, naudan sidekudosproteiini, dekstroosi, naudan rasva, hapettumisenestoaine E 301, aromit (mm. muskottipähkinä, korianteri, kumina, valkosipuli), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 1030 kJ
Energia 250 kcal
Rasva 20 g
josta tyydyttynyttä 7,7 g
Hiilihydraatit 11 g
josta sokeria 0,8 g
Proteiini 7,8 g
Suola 2 g

Valmistusohje

Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200 °C n. 10–15 min.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?