Atria Takkalenkki 500g
Atria Takkalenkki on maistuva, perinteinen lenkkimakkara vaikkapa takkatulen loimussa nautiskeluun. Kokeile Takkalenkkiä myös pizzassa! Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Laita valmis pizzapohja leivinpaperin päälle pellille. Mausta tomaattipyree murskatulla valkosipulilla, pippurilla ja yrttimausteilla. Levitä seos pizzapohjan päälle. Kuori ja suikaloi 1/2 takkalenkkimakkarasta. Suikaloi paprika ja viipaloi tomaatit sekä herkkusienet. Levitä ainekset pizzapohjan päälle, tomaattiviipaleet päällimmäiseksi. Voit ripotella niille vähän yrttimausteita. Peitä pinta juustoraasteella. Paista uunissa noin 15 minuuttia ja herkku on valmis nautittavaksi.
Ainesosat
Liha (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, silava, kamara, stabilointiaineet (E 1412, E 450), koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), jodioitu suola, dekstroosi, naudan rasva, hapettumisenestoaine E 301, aromit (mm. muskottipähkinä), säilöntäaine natriumnitriitti. luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
1057 kJ
Energia
255 kcal
Rasva
20 g
josta tyydyttynyttä
7,9 g
Hiilihydraatit
11 g
josta sokeria
0,8 g
Proteiini
7,8 g
Suola
2 g
Valmistusohje
Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200 °C n. 10–15 min.