Atria Punainen Lenkki 500g

Liha on aina kotimaista
Perinteinen ja maistuva kotimaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu punainen lenkkimakkara, jossa on helposti irtoava kuori. Uunissa se paistuu herkulliseksi 200 asteessa 10-15 minuutissa. Lisukkeeksi voit paistaa kauden kasviksia.

Ainesosat

Viljaporsaanliha, vesi, perunatärkkelys, silava, naudanliha, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), kamara, jodioitu suola, naudan sidekudosproteiini, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan rasva, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (mm. korianteri, inkivääri, valkopippuri), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 1071 kJ
Energia 258 kcal
Rasva 21 g
josta tyydyttynyttä 8,1 g
Hiilihydraatit 9,2 g
josta sokeria 0,1 g
Ravintokuitu 0,4 g
Proteiini 7,8 g
Suola 2 g

Valmistusohje

Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200°C n. 10–15 min.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?