Atria Punainen Lenkki 500g
Perinteinen ja maistuva kotimaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu punainen lenkkimakkara, jossa on helposti irtoava kuori. Uunissa se paistuu herkulliseksi 200 asteessa 10-15 minuutissa. Lisukkeeksi voit paistaa kauden kasviksia.
Ainesosat
Viljaporsaanliha, vesi, perunatärkkelys, silava, naudanliha, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), kamara, jodioitu suola, naudan sidekudosproteiini, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan rasva, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (mm. korianteri, inkivääri, valkopippuri), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
1071 kJ
Energia
258 kcal
Rasva
21 g
josta tyydyttynyttä
8,1 g
Hiilihydraatit
9,2 g
josta sokeria
0,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Proteiini
7,8 g
Suola
2 g
Valmistusohje
Kuori makkara ja laita se uuninkestävään astiaan. Kuumenna uunissa 200°C n. 10–15 min.