Atria Possun Fileelankku Grilling Rub n850g

Liha on aina kotimaista
Possun Fileelankku Grilling Rub sopii erityisen hyvin grillaukseen: helposti lähestyttävä kaikille sopiva makumaailma ja pintamauste varmistavat siistin ja helpon lopputuloksen. Lankku voidaan valmistaa kokonaisena tai valmiiksi leikattuna, ja siitä riittää varmasti kaikille. Kokonaisena fileelankun valmistat ottamalla lihan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 min. Syö niin iso pala kuin jaksat.||Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa. Atrian tavoitteena on hiilineutraaliruokaketju vuoteen 2035 mennessä.

Ainesosat

viljaporsaan ulkofilee (84 %), vesi, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, mustapippuri, chili ancho, cayenne), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, fariinisokeri, maissirae, hapettumisenestoaine E 331, aromit, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 470 kJ
Energia 111 kcal
Rasva 2,2 g
josta tyydyttynyttä 0,8 g
Hiilihydraatit 3,5 g
josta sokeria 1,2 g
Ravintokuitu 0,4 g
Proteiini 19 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C. Syö niin iso pala kuin jaksat.