Atria Palvirouhe 250g
Lihaisa ja sopivasti savuisa Atria Palvirouhe tuo makua ja helppoutta ruuanlaittoon. Lisää vaikka hernekeiton joukkoon, pizzan päälle tai tee herkullinen täyte pelmeneille.
Ainesosat
Viljaporsaanliha, vesi, broilerinliha, kalkkunanliha, jodioitu suola, perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 1412, E 450, E 451, E 1420), dekstroosi, sakeuttamisaineet (E 407a, ksantaanikumi, guarkumi, E 407), hapettumisenestoaine E 301, perunakuitu, perunajauho, aromit (mm. muskottipähkinä, tomaatti), hunaja, säilöntäaine natriumnitriitti, maltodekstriini, sokeri, happamuudensäätöaine kaliumkloridi, mausteet (mm. inkivääri, tomaatti, valkosipuli, juustokumina, chili), fariinisokeri, savuaromi, karamellisoitu sokeri. Viljaporsaan-, broilerin- ja kalkkunanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
471 kJ
Energia
112 kcal
Rasva
5 g
josta tyydyttynyttä
1,7 g
Hiilihydraatit
1,9 g
josta sokeria
0,5 g
Ravintokuitu
0,2 g
Proteiini
15 g
Suola
1,9 g
Valmistusohje
Valmistuvinkki: Palvirouhe on valmis käytettäväksi sellaisenaan tai lämmitettynä. Voit käyttää tuotetta haluamallasi tavalla mm. munakkaissa, kastikkeissa ja pizzassa. Kylmänä tuote soveltuu hyvin mm. erilaisiin täytteisiin mm. uuniperunalle ja voileipäkakulle. www.atria.fi
Uuniperunan täyte: 250 g palvirouhetta, punaista paprikaa kuutioina, maustekurkkua kuutioina, 2 purkkia (n.300g) creme fraichea (ranskankerma), mausteita (valkosipulia ja mustapippuria) makusi mukaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja tarjoile esim. uuniperunan kanssa.
Kinkkumunakas: 250 g palvirouhetta, 3 kananmunaa, 1/4 dl vettä, 1/2 sipuli, mausteita (suolaa ja mustapippuria) makusi mukaan.
Riko munat kulhoon ja lisää vesi sekä mausteet. Sekoita seos. Kaada muna-vesiseos kuumalle öljytylle pannulle ja paista hetki. Halutessasi voit kääntää munakkaan. Lisää kuutioitu sipuli ja palvirouhe munakkaan päälle. Anna paistua hetki ja taita munakas kahtia. Tarjoile esim. salaatin kanssa.
Uuniperunan täyte: 250 g palvirouhetta, punaista paprikaa kuutioina, maustekurkkua kuutioina, 2 purkkia (n.300g) creme fraichea (ranskankerma), mausteita (valkosipulia ja mustapippuria) makusi mukaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja tarjoile esim. uuniperunan kanssa.
Kinkkumunakas: 250 g palvirouhetta, 3 kananmunaa, 1/4 dl vettä, 1/2 sipuli, mausteita (suolaa ja mustapippuria) makusi mukaan.
Riko munat kulhoon ja lisää vesi sekä mausteet. Sekoita seos. Kaada muna-vesiseos kuumalle öljytylle pannulle ja paista hetki. Halutessasi voit kääntää munakkaan. Lisää kuutioitu sipuli ja palvirouhe munakkaan päälle. Anna paistua hetki ja taita munakas kahtia. Tarjoile esim. salaatin kanssa.