Atria Palvirouhe 250g

Atria-Palvirouhe_8502.png
Liha on aina kotimaista
Lihaisa ja sopivasti savuisa Atria Palvirouhe tuo makua ja helppoutta ruuanlaittoon. Lisää vaikka hernekeiton joukkoon, pizzan päälle tai tee herkullinen täyte pelmeneille.

Ainesosat

Viljaporsaanliha, vesi, broilerinliha, kalkkunanliha, jodioitu suola, perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 1412, E 450, E 451, E 1420), dekstroosi, sakeuttamisaineet (E 407a, ksantaanikumi, guarkumi, E 407), hapettumisenestoaine E 301, perunakuitu, perunajauho, aromit (mm. muskottipähkinä, tomaatti), hunaja, säilöntäaine natriumnitriitti, maltodekstriini, sokeri, happamuudensäätöaine kaliumkloridi, mausteet (mm. inkivääri, tomaatti, valkosipuli, juustokumina, chili), fariinisokeri, savuaromi, karamellisoitu sokeri. Viljaporsaan-, broilerin- ja kalkkunanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 471 kJ
Energia 112 kcal
Rasva 5 g
josta tyydyttynyttä 1,7 g
Hiilihydraatit 1,9 g
josta sokeria 0,5 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 15 g
Suola 1,9 g

Valmistusohje

Valmistuvinkki: Palvirouhe on valmis käytettäväksi sellaisenaan tai lämmitettynä. Voit käyttää tuotetta haluamallasi tavalla mm. munakkaissa, kastikkeissa ja pizzassa. Kylmänä tuote soveltuu hyvin mm. erilaisiin täytteisiin mm. uuniperunalle ja voileipäkakulle. www.atria.fi

Uuniperunan täyte: 250 g palvirouhetta, punaista paprikaa kuutioina, maustekurkkua kuutioina, 2 purkkia (n.300g) creme fraichea (ranskankerma), mausteita (valkosipulia ja mustapippuria) makusi mukaan. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja tarjoile esim. uuniperunan kanssa.

Kinkkumunakas: 250 g palvirouhetta, 3 kananmunaa, 1/4 dl vettä, 1/2 sipuli, mausteita (suolaa ja mustapippuria) makusi mukaan.
Riko munat kulhoon ja lisää vesi sekä mausteet. Sekoita seos. Kaada muna-vesiseos kuumalle öljytylle pannulle ja paista hetki. Halutessasi voit kääntää munakkaan. Lisää kuutioitu sipuli ja palvirouhe munakkaan päälle. Anna paistua hetki ja taita munakas kahtia. Tarjoile esim. salaatin kanssa.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?