Atria Kanan Ohut Fileeleike Hunaja 600g

Atria-Kanan-Ohut-Fileeleike-Hunaja_1431.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Hunajamarinoitu Atria kanan ohut fileeleike sopii todella moneen kanaruokaan. Hunajamarinoitu kanan fileeleike pääruoka-aineena on klassikko, jonka voi valmistaa monella eri tavalla. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Kana on erinomainen grilliherkku ja toimii yhteen hyvin esimerkiksi maissin tai vihannesvartaitten kanssa tarjoiltuna. Valmistat kanan fileeleikkeet parhaiten ottamalla ne huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C. Mausta suolalla ja pippurilla. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerinfilee (72 %), vesi, rypsiöljy, maltodekstriini, jodioitu suola, dekstroosi, omenaviinietikka, hunaja (1 %), mausteet (mm. korianteri, kurkuma, mustapippuri, paprika, valkosipuli, juustokumina, inkivääri, cayenne), hapettumisenestoaine E 331, hydrolysoitu maissiproteiini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine sitruunahappo. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 418 kJ
Energia 99 kcal
Rasva 2,6 g
josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatit 2,8 g
josta sokeria 1,3 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 16 g
Suola 1,2 g

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?