Atria Kanan Ohut Fileeleike Hunaja 600g
Hunajamarinoitu Atria kanan ohut fileeleike sopii todella moneen kanaruokaan. Hunajamarinoitu kanan fileeleike pääruoka-aineena on klassikko, jonka voi valmistaa monella eri tavalla. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Kana on erinomainen grilliherkku ja toimii yhteen hyvin esimerkiksi maissin tai vihannesvartaitten kanssa tarjoiltuna. Valmistat kanan fileeleikkeet parhaiten ottamalla ne huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C. Mausta suolalla ja pippurilla. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Broilerinfilee (72 %), vesi, rypsiöljy, maltodekstriini, jodioitu suola, dekstroosi, omenaviinietikka, hunaja (1 %), mausteet (mm. korianteri, kurkuma, mustapippuri, paprika, valkosipuli, juustokumina, inkivääri, cayenne), hapettumisenestoaine E 331, hydrolysoitu maissiproteiini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine sitruunahappo. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
418 kJ
Energia
99 kcal
Rasva
2,6 g
josta tyydyttynyttä
0,4 g
Hiilihydraatit
2,8 g
josta sokeria
1,3 g
Ravintokuitu
0,1 g
Proteiini
16 g
Suola
1,2 g
Valmistusohje
Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 6 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C.