Atria Kanan Hornet Tulisesti Marinoitu Siipi 550g

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria Kana Hornet tulisesti marinoidut siivet ovat herkullista ja helppoa sormiruokaa. Atria Hornet kanansiivet ovat suomalaista kanaa. Siipien kanssa maistuvan kokonaisuuden luo pilkotut kasvikset, kuten porkkanat, paprikat, kurkut tai varsisellerit. Lisäksi voit tehdä niin kanansiiville, kuin kasviksille oman dipin täydentämään jo herkullista makumaailmaa. Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Siivistä saa mukavan rapeita pinnasta, kun ne asettelee uunipellille hieman erilleen toisistaan. Näin siivet myös kypsyvät tasaisemmin. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

broilerin siipi (92 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkopippuri, korianteri, juustokumina, valkosipuli, kurkuma), sokeri, punaviinietikka, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), aromit, muunnettu maissitärkkelys, etikka, auringonkukkaöljy, punajuurimehujauhe, kookosrasva ja -öljy, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), emulgointiaine E 471. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 811 kJ
Energia 195 kcal
Rasva 14 g
josta tyydyttynyttä 3,5 g
Hiilihydraatit 0,7 g
josta sokeria 0,5 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 17 g
Suola 0,71 g

Valmistusohje

Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on +75°C.