Atria Kanan Fileesuikale Hunaja 1000g

'Hunajamarinoitu kanan fileesuikale on herkullinen tapa nauttia kanaa helposti pannulla valmistettavassa muodossa. Hunajamarinoidusta kanansuikaleesta voi tehdä monenlaisia erilaisia kastikkeita tai vaikka herkullisen kanapastan. Hunajamarinoitu Atrian kanan fileesuikale on suomalaista kanaa. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat
Broilerin fileesuikale (70 %), vesi, rypsiöljy, hunaja (1 %), sokeri, jodioitu suola, etikka, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, paprika, kurkuma, korianteri, juustokumina, cayenne, inkivääri), maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), hapettumisenestoaine E 331, maissitärkkelys, dekstroosi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromit. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
502 kJ
Energia
120 kcal
Rasva
5,3 g
josta tyydyttynyttä
0,6 g
Hiilihydraatit
2,5 g
josta sokeria
1,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Proteiini
16 g
Suola
0,88 g
Valmistusohje
Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6-8 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C.