Atria Kanan Fileesuikale Hunaja 1000g

Atria-Kanan-Fileesuikale-Hunaja_1423.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
'Hunajamarinoitu kanan fileesuikale on herkullinen tapa nauttia kanaa helposti pannulla valmistettavassa muodossa. Hunajamarinoidusta kanansuikaleesta voi tehdä monenlaisia erilaisia kastikkeita tai vaikka herkullisen kanapastan. Hunajamarinoitu Atrian kanan fileesuikale on suomalaista kanaa. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin fileesuikale (70 %), vesi, rypsiöljy, hunaja (1 %), jodioitu suola, sokeri, etikka, mausteet (mm. valko- ja mustapippuri, paprika, kurkuma, korianteri, juustokumina, cayenne, inkivääri), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 331, maissitärkkelys, dekstroosi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromit. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 500 kJ
Energia 119 kcal
Rasva 5,3 g
josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraatit 2,4 g
josta sokeria 1,6 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 15 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 5 min ja hauduta 10 min kypsäksi.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?