Atria Hornet Siipiduo 700g

Atria-Hornet-Siipiduo_610230.png
Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Atria Hornet Siipiduo, jossa kaksi koukuttavaa siipimakua omissa lokeroissaan. Hornet Original on siipien klassikkomaku tulisella potkulla ja Crunchy Firebirds tarjoaa maissipanreoituja mausteisen rapeita siipiä. Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 °C tasalämpöuunissa 25-30 min tai kypsennä airfryerissa 180 °C yhdessä kerroksessa noin 25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Kanan siipi Hornet original - suomalaista marinoitua broilerin siipipalaa - broilerin siipi (93 %), vesi, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkopippuri, korianteri, juustokumina, valkosipuli, kurkuma), rypsiöljy, jodioitu suola, sokeri, punaviinietikka, muunnettu maissitärkkelys, aromit (mm. muskottipähkinä), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), auringonkukkaöljy, kookosrasva ja -öljy, punajuuritiiviste, emulgointiaine E 471, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti). Kanan siipi Crunchy Firebirds - suomalaista maustettua ja kuorrutettua broilerin siipipalaa, lisätty vettä - broilerin siipi (82 %), maissirae, vesi, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkosipuli), jodioitu suola, sokeri, maltodekstriini, aromit, säilöntäaine E 262, tomaattijauhe. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 831 kJ
Energia 199 kcal
Rasva 13 g
josta tyydyttynyttä 3,3 g
Hiilihydraatit 4,2 g
josta sokeria 0,9 g
Ravintokuitu 0,4 g
Proteiini 16 g
Suola 0,92 g

Valmistusohje

Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kypsennä uunissa 225 °C n. 25-30 min tai airfryerissa 180 °C yhdessä kerroksessa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?