Atria Hornet Siipiduo 700g
Atria Hornet Siipiduo, jossa kaksi koukuttavaa siipimakua omissa lokeroissaan. Hornet Original on siipien klassikkomaku tulisella potkulla ja Crunchy Firebirds tarjoaa maissipanreoituja mausteisen rapeita siipiä. Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 °C tasalämpöuunissa 25-30 min tai kypsennä airfryerissa 180 °C yhdessä kerroksessa noin 25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosat
Kanan siipi Hornet original - suomalaista marinoitua broilerin siipipalaa - broilerin siipi (93 %), vesi, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkopippuri, korianteri, juustokumina, valkosipuli, kurkuma), rypsiöljy, jodioitu suola, sokeri, punaviinietikka, muunnettu maissitärkkelys, aromit (mm. muskottipähkinä), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), auringonkukkaöljy, kookosrasva ja -öljy, punajuuritiiviste, emulgointiaine E 471, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti). Kanan siipi Crunchy Firebirds - suomalaista maustettua ja kuorrutettua broilerin siipipalaa, lisätty vettä - broilerin siipi (82 %), maissirae, vesi, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, valkosipuli), jodioitu suola, sokeri, maltodekstriini, aromit, säilöntäaine E 262, tomaattijauhe. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
831 kJ
Energia
199 kcal
Rasva
13 g
josta tyydyttynyttä
3,3 g
Hiilihydraatit
4,2 g
josta sokeria
0,9 g
Ravintokuitu
0,4 g
Proteiini
16 g
Suola
0,92 g
Valmistusohje
Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kypsennä uunissa 225 °C n. 25-30 min tai airfryerissa 180 °C yhdessä kerroksessa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on +75 °C.