Atria GrilliPaletti Ohuet Siivut 1000g

Liha on aina kotimaista
Kilon Ohuet siivut -grillipaletti sisältää ohuita siivuja ja viipaleita suomalaisesta possun ja naudan lihasta. Viljaporsaan ulkofileeviipaleet ja kylkisiivut ja naudan grilliviipaleet sisäpaistista valmistuvat nopeasti grillissä. Loistava valinta monipuoliseen ja taatusti herkulliseen grillaukseen suuremmallekin seurueelle.

Ainesosat

possun grillipekoni smoky bourbon - suomalaista marinoitua viljaporsaan kylkeä, viskinmakuinen - viljaporsaan kylki 75 %, vesi, fariinisokeri, tomaatti, mausteet (mm. mustapippuri, cayenne, valkosipuli), jodioitu suola, karamellisoitu sokeri, muunnettu maissitärkkelys, punaviinietikka, aromit (mm. viski), hydrolysoity maissiproteiini, savuaromi, happamuudensäätöaine omenahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbensoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi. possun fileesiivut inkivääri-lime - suomalaista marinoitua viljaporsaan ulkofileetä siivutettuna - viljaporsaan ulkofilee 65 %, vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, chili, lime, inkivääri), fariinisokeri, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), sokeri, aromit (mm. lime, inkivääri, sitruunaruoho, paprika), hapettumisenestoaine E 331, stabilointiaine ksantaanikumi, muunnettu maissitärkkelys, dekstroosi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi. naudan grillisiivut whiskey - suomalaista marinoitua naudan sisäpaistia siivutettuna, viskinmakuinen - naudan sisäpaisti 75 %, vesi, rypsiöljy, fariinisokeri, sokeri, mausteet (mm. chili, mustapippuri, valkosipuli, juustokumina, neilikka), jodioitu suola, aromit (mm. viski), tomaattijauhe, happamuudensäätöaine (E 262, E 331), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Voimakassuolainen. Naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 774 kJ
Energia 186 kcal
Rasva 11 g
josta tyydyttynyttä 3,5 g
Hiilihydraatit 6,2 g
josta sokeria 4,4 g
Ravintokuitu 0,6 g
Proteiini 14 g
Suola 1,4 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen. Kypsennysajat: Viljaporsaan fileesiivut ja naudan grillisiivut: noin 3-4 min ja grillipekoni: noin 10 min. Kääri lihat folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?