Kilpailujen säännöt

Atria kinkkuleikkelepakkausten koodikampanjan säännöt

Atria Suomi Oy järjestää eräiden leivänpäällistuotteiden ostajiin kohdistuvan kampanjan, jossa Kampanjatuotteiden pakkaukset ovat merkitty kampanjakoodeilla. Kolmekymmentä (30) näistä kampanjakoodeista on voittokoodeja, jotka oikeuttavat 150 euron arvoiseen palkintoon (”Kampanja”).

Näitä virallisia sääntöjä sovelletaan Kampanjaan ja osallistumalla Kampanjaan, osallistuja hyväksyy nämä säännöt.

 1. Kampanja-aika
  Kampanjatuotteiden ostajat voivat osallistua Kampanjaan 1.10.2021 klo 8.00 - 15.11.2021 klo 23.59 välisenä aikana. Ennen Kampanja-ajan alkamista tai päättymistä vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä.
 2. Kampanjan järjestäjä
  Kampanjan järjestää Atria Suomi Oy, Y-tunnus 1800395-5, PL 900, 60061 ATRIA, puh +358 20 472 8111 (jäljempänä ”Järjestäjä”)
 3. Kampanjatuotteet
  Kampanja koskee seuraavia leivänpäällistuotteita: Atria Ohuen Ohut Ylikypsä Kinkku 150g, Atria Ohuen Ohut Paahdettu Kinkku 200g, Atria Ylikypsä Kinkku 250g, Atria Keittokinkku 250g, Atria Ohuen Ohut Saunapalvi 300g ja Atria Saunapalvi 350g
 4. Kuka voi osallistua
  Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Atria Suomi Oy:n tai sen tytäryhtiöiden työntekijät, tai kumppanien tai agenttien työntekijät sekä heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua Kampanjaan.. Atria Suomi Oy pidättää oikeuden todentaa osallistujien osallistumiskelpoisuuden.

 1. Miten osallistua
  Kampanjaan osallistuminen edellyttää Kampanjatuote-pakkauksen ostamista ja kampanjakoodin tarkistamista osoitteessa atria.fi/promootio. Voitto luovutetaan voittajalle vain siinä tapauksessa, että kampanjakoodi tarkistetaan atria.fi/promootio -sivustolla 15.11.2021 mennessä ja voittaja jättää tarkistamisen yhteydessä yhteystietonsa Järjestäjälle yhteydenottoa varten. Osallistumisia ei tule tehdä agenttien tai kolmansien osapuolien välityksellä eikä toisen henkilön puolesta.
 2. Palkinnot
  Kampanjan palkintona on kolmekymmentä (30) kappaletta 150 euron arvoista kylpylähotellilahjakorttia. Lahjakortti on käytettävissä missä tahansa seuraavista Holiday Club -kylpylähotelleista: Saariselkä, Kuusamon Tropiikki, Salla, Katinkulta Vuokatti, Tampereen kylpylä, Saimaa Lappeenranta, Holiday Club Caribia Turku sekä Holiday Club Vierumäki. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Lahjakortit toimitetaan voittajille postitse. Järjestäjä vastaa Kampanjan palkintoon mahdollisesti liittyvistä veroista.
 3. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
  Osallistuja saa tietää voitostaan syötettyään kampanjakoodin atria.fi/promootio -sivustolla Kampanja-ajan puitteissa. Tämän jälkeen voittajan on annettava sivustolla nimensä ja yhteystietonsa. Lunastaakseen voittonsa, voittajan on säilytettävä pakkaus, jossa voittokoodi on. Voittajaan ollaan tämän jälkeen yhteydessä kohtuullisen ajan kuluessa: voittajan ilmoittamaan osoitteeseen toimitetaan lahjakortti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun hänelle on ilmoitettu voitosta, ei Järjestäjällä ole velvollisuutta toimittaa voittoa osallistujalle enää tämän jälkeen.
 4. Henkilötietojen käsittely
  Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin ilman Kampanjaan osallistuvan nimenomaista suostumusta. Voittajan nimeä tai muita henkilötietoja ei julkaista. Lisää henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista voi lukea Atrian tietosuojaselosteesta www.atria.fi/tietosuojakaytanto.
 5. Järjestäjän vastuu
  Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta välittömästä ja välillisestä vastuusta, vahingoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän Kampanjaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu Kampanjan osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä osallistua Kampanjaan.
 6. Muut ehdot
  Kampanjan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa hylätä sellaisen osallistujan osallistuminen, joka ei täytä edellä esitettyjä osallistumisen edellytyksiä, on käyttänyt vilpillisiä keinoja osallistuakseen arvontaan tai osallistuja on toiminut muutoin näiden sääntöjen vastaisesti. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä milloin tahansa. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.