Kilpailujen säännöt

ATRIA LEIVÄNPÄÄLLISET, KOODIKAMPANJAN SÄÄNNÖT

 1. Kilpailuaika
  Kampanja-aika on 1.1.2021 - 28.02.2021.
 2. Kilpailun järjestäjä
  Kilpailun järjestää Atria Oyj, Y-tunnus 0841066-1 (jäljempänä ”Järjestäjä”)
 3. Kilpailun palkinto
  Kilpailun pääpalkintona on 500 euron arvoinen lahjakortti, jolla saa lahjakortin arvosta urheiluvarusteita urheilutarvikeliikkeestä. Lisäksi palkintoina 10 kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja urheilutarvikeliikkeeseen. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.
 4. Voittajan valinta, arvonta ja osallistuminen
  Kampanjassa mukana ovat Atria Saunapalvi, Atria Ohuen Ohut Saunapalvi, Atria Kalkkunaleike ja Atria Ohuen Ohut Kalkkunaleike – tuotteet. Kilpailuaikana edellä mainittujen Atrian leivänpäällispakkauksen etikettien takapuolelle painetaan kilpailukoodi. Yksi koodeista voittaa pääpalkinnon ja 10 muuta koodia kukin 50 euron arvoisen palkinnon. Kilpailuun osallistuminen edellyttää pakkauksen ostamista ja voittokoodin tarkistamista osoitteessa atria.fi/promootio. Voittaja saa tietää voitostaan vain koodin tarkistamisen yhteydessä. Voittajan on säilytettävä pakkaus, jossa voittokoodi oli. Voitto luovutetaan voittajalle vain siinä tapauksessa, että voittokoodi tarkistetaan atria.fi/promootio -sivustolla 15.3.2021 mennessä.

Kilpailuun saavat osallistua Suomessa asuvat kuluttajat. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.

 1. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
  Voittaja saa tietää voitostaan syötettyään kilpailukoodin www.atria.fi/promootio -sivustolla. Tämän jälkeen voittajan on annettava sivustolla nimensä ja yhteystietonsa. Voittajaan ollaan tämän jälkeen yhteydessä: voittajan ilmoittamaan osoitteeseen toimitetaan lahjakortti.
 2. Tietojen luovuttaminen
  Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Voittajan nimeä tai muita henkilötietoja ei julkaista.
 3. Järjestäjän vastuu
  Kilpailun Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun Järjestäjän vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa arpajaisveron voitoista.

 1. Erityisehdot
  Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä milloin tahansa.

 

 

 

WILHELM INSTAGRAM PELINÄPPÄIMISTÖ- JA TUOTELAHJAKORTTI ARVONTA NRO 3

18.1.2021

Seuraamalla Instagramissa sekä tiliä @atria_wilhelm että tiliä @elisaesports, sekä tykkäämällä kilpailupostauksesta jommankumman, tai molempien tilillä, osallistuu kilpailuun, jonka palkintona arvotaan yksi uniikiksi tuunattu Logitech Pro -pelinäppäimistö sekä yhdeksän Wilhelm-tuotelahjakorttia.

 

Kilpailun järjestäjä

Atria Suomi Oy
Atriantie 1, Nurmo
PL 900, 60061 ATRIA
 

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 19.-24.1.2021.

 

Arvontaan osallistuminen

Seuraamalla Instagramissa sekä tiliä @atria_wilhelm että tiliä @elisaesports, ja tykkäämällä 19.1.2021 julkaistusta kilpailupostauksesta jommankumman (tai molempien) tilillä, osallistuu kilpailuun, jonka palkintona arvotaan yksi uniikiksi tuunattu Logitech Pro -pelinäppäimistö sekä yhdeksän Wilhelm-lahjakorttia. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

 

Voittajan valitseminen ja julkistaminen

Järjestäjä arpoo palkinnot Instagramissa sekä tiliä @atria_wilhelm että tiliä @elisaesports seuraavien, ja 19.1. tehdystä kilpailupostauksesta jommankumman (tai molempien) tilillä tykkäävien kesken kilpailuajan (19.-24.1.2021) päätyttyä.

Viisi voittajaa arvotaan @atria_wilhelm-tilillä tehdyn kisapostauksen tykkääjien, ja molempia tilejä seuraavien keskuudesta, ja viisi @elisaesports-tilillä tehdyn kisapostauksen tykkääjien, ja molempia tiliä seuraavien kesken. Tämän jälkeen näistä kymmenestä voittajasta arvotaan pääpalkinnon voittaja. Muut yhdeksän voittavat Wilhelm-tuotelahjakortit.

Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta täggäämällä hänet kilpailupostauksen kommenttiin. Voittajia pyydetään toimittamaan postiosoitteensa yksityisviestillä palkinnon toimittamista varten. Arvonta suoritetaan ja voittajille ilmoitetaan kilpailuajan (19.-24.1.2021) päätyttyä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

 

Palkinnot

Palkintoja arvotaan kymmenen (10) kappaletta. Pääpalkintona arvotaan yksi (1) uniikiksi tuunattu Logitech Pro -pelinäppäimistö, jonka arvo on 129 euroa. Lohdutuspalkintoina arvotaan yhdeksän (9) Wilhelm-tuotelahjakorttia. Kunkin lahjakortin arvo on 15 euroa.

Palkinnot toimitetaan voittajille postitse.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkinnon arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

 

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 

Henkilötietojen käsittely

Voittajille ilmoitetaan voitosta täggäämällä hänet kilpailupostauksen kommenttiin. Kommentissa häntä pyydetään toimittamaan yksityisviestinä postiosoitteensa palkinnon toimittamista varten. Muilta osallistujilta kuin voittajilta ei kerätä henkilötietoja. Palkinnot toimitetaan postitse. Voittajien yhteystiedot kirjataan listaan, joka kootaan arpajaisveron maksamista varten. Verot maksetaan neljän kuukauden välein, minkä jälkeen listat tuhotaan. Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

 

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä

Kilpailuun osallistutaan seuraamalla Instagramissa sekä tiliä @atria_wilhelm että tiliä @elisaesports ja tykkäämällä kilpailupostauksesta jommankumman (tai molempien) tilillä. Kilpailun osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palvelusta.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Kilpailuun osallistutaan seuraamalla Instagramissa sekä tiliä @atria_wilhelm että tiliä @elisaesports ja tykkäämällä kilpailupostauksesta jommankumman (tai molempien) tilillä. Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa lopettamalla kyseisten tilien seuraamisen.

Oikeus tulla unohdetuksi

Kilpailuun osallistutaan seuraamalla Instagramissa sekä tiliä @atria_wilhelm että tiliä @elisaesports ja tykkäämällä kilpailupostauksesta jommankumman (tai molempien) tilillä. Halutessaan kilpailuun osallistuneella on mahdollisuus poistaa tietonsa em. palvelusta, joka myös poistaa kilpailuun osallistumisen.

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin

Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksista

Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi Instagram-palvelussa ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottaa em. palvelu tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.

Reseptivinkit Kokkaamosta