Kilpailun säännöt

ATRIA SADONKORJUUHAASTE - JAUHELIHAPAKKAUKSEN KOODI -ARVONNAN SÄÄNNÖT
29.8.2019

 1. Kilpailuaika
  Kilpailuaika on 1.9.2019 - 31.10.2019.
 2. Kilpailun järjestäjä
  Kilpailun järjestää Atria Oyj, Y-tunnus 0841066-1 (jäljempänä ”Järjestäjä”)
 3. Kilpailun palkinto
  Kilpailun palkintona on Atria jauhelihat ja satokausikasvikset vuodeksi. Palkinnon arvo on 1000 euroa. Palkinto toimitetaan lahjakortteina. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi.
 4. Voittajan valinta, arvonta ja osallistuminen
  Kilpailuaikana Atrian Perhetilan nauta 15% jauhelihapakkausten etikettien takapuolelle painetaan kilpailukoodi. Yksi koodeista voittaa palkinnon. Kilpailuun osallistuminen edellyttää pakkauksen ostamista ja voittokoodin tarkistamista osoitteesta https://www.atria.fi/sadonkorjuu. Voittaja saa tietää voitostaan vain koodin tarkistamisen yhteydessä. Voittajan on säilytettävä pakkaus, jossa voittokoodi oli. Voitto luovutetaan voittajalle vain siinä tapauksessa, että voittokoodi tarkistetaan atria.fi/sadonkorjuu-sivustolla 31.10.2019 mennessä ja hänellä on esittää järjestäjälle voittokoodin sisältänyt pakkaus.

Kilpailuun saavat osallistua Suomessa asuvat kuluttajat. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.

 1. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
  Voittaja saa tietää voitostaan syötettyään kilpailukoodin atria.fi/sadonkorjuu -sivustolla. Tämän jälkeen voittajan on annettava sivustolla nimensä ja yhteystietonsa. Voittajaan ollaan tämän jälkeen yhteydessä henkilökohtaisesti. Palkinto toimitetaan postitse. Voittajan ilmoittamaan osoitteeseen toimitetaan yhteensä 1000 euron arvosta tuotelahjakortteja.

Voitto lunastetaan käyttämällä lahjakortteja maksuvälineenä päivittäistavarakaupoissa. Kasvikset toimitetaan 500 euron S-ryhmän lahjakorttina, joka on voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa vuoden 2020 loppuun saakka. Jauhelihat toimitetaan 500 euron Atrian tuotelahjakorttina, joka on voimassa vähittäiskaupoissa Lidliä ja Stockmann Herkku Food Marketia lukuun ottamatta vuoden 2020 loppuun saakka.

 1. Henkilötietojen käsittely
  Muilta osallistujalta kuin voittajalta ei kerätä henkilötietoja. Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin palkinnon toimittamiseen ja arpajaisveron maksuun liittyen. Voittajan yhteystiedot kirjataan listaan, joka kootaan arpajaisveron maksamista varten.

  Verot maksetaan neljän kuukauden välein, minkä jälkeen listat tuhotaan, ellei soveltuvasta lainsäädännöstä muuta johdu. Henkilötietoja ei luovuteta muille kolmansille osapuolille kuin Verohallinnolle. Voittajan nimeä tai muita henkilötietoja ei julkaista.

Atrian tietosuojakäytäntö: www.atria.fi/tietosuojakaytanto

 1. Järjestäjän vastuu
  Kilpailun Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa arpajaisveron voitosta.

 1. Erityisehdot
  Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen. Mikäli voittaja haluaa lahjoittaa voittamansa palkinnon jollekin toiselle henkilölle, voittaja sekä lahjan vastaanottaja vastaavat itse mahdollisista veroseuraamuksista.

 

#SADONKORJUUHAASTE-KILPAILU INSTAGRAMISSA

22.8.2019

Postaamalla Instagramiin kuvan sadonkorjuukauden herkutteluista tai vaikkapa itse sadonkorjuusta hashtagilla #sadonkorjuuhaaste, osallistuu kilpailuun, jonka pääpalkintona arvotaan vuoden jauhelihat ja satokauden kasvikset. Lisäksi arvotaan  viikkopalkintoina seitsemän kappaletta Satokausikalentereita. Pääpalkinnon arvontaan osallistuvat kaikki kilpailuajan puitteissa tehdyt postaukset. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 5.11.2019. Viikkopalkintojen arvontaan osallistuvat kaikki kuhunkin arvontapäivään mennessä, kilpailuajan puitteissa tehdyt postaukset. Viikkopalkinnot arvotaan 23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 21.10., 28.10. ja 4.11.2019.

Kilpailun järjestäjä

Atria Suomi Oy
Atriantie 1, Nurmo
PL 900, 60061 ATRIA
 

Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä

Kilpailuun voi osallistua 22.8.- 4.11.2019.

 

Arvontaan osallistuminen

Postaamalla Instagramiin kuvan hashtagilla #sadonkorjuuhaaste, osallistuu kilpailuun, jonka pääpalkintona arvotaan vuoden jauhelihat ja satokauden kasvikset. Pääalkintoja arvotaan yksi kappale. Pääpalkinnon arvontaan osallistuvat kaikki kilpailuajan puitteissa tehdyt postaukset. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 5.11.2019.

Lisäksi arvotaan viikkopalkintoina seitsemän kappaletta Satokausikalentereita. Viikkopalkintojen arvontaan osallistuvat kaikki kuhunkin arvontapäivään mennessä, kilpailuajan puitteissa tehdyt postaukset. Viikkopalkinnot arvotaan 23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 21.10. 28.10. ja 4.11.2019.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun kilpailun järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden kilpailun järjestäjän kilpailua koskevien päätösten hyväksymistä.

 

Voittajan valitseminen ja julkistaminen

Järjestäjä arpoo palkinnot hashtagilla #sadonkorjuuhaaste Instagram-postauksen kilpailuajan puitteissa tehneiden kesken. Kilpailun osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen kilpailun ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajille ilmoitetaan voitosta hänen tekemänsä, arvonnan voittaneen postauksen kommenttikentässä. Voittajaa pyydetään toimittamaan postipostiosoitteensa yksityisviestillä palkinnon toimittamista varten. Viikkopalkinnot arvotaan 23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 21.10., 28.10. ja 4.11.2019. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 5.11.2019. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkinnot

Pääpalkintona arvotaan vuoden jauhelihat ja satokauden kasvikset. Pääpalkinto toimitetaan voittajalle postitse lahjakortteina. Jauhelihat toimitetaan Atrian tuotelahjakorttina. Satokauden kasvikset toimitetaan S-ryhmän kauppojen lahjakorttina. Molemmat lahjakortit ovat arvoltaan 500 euroa. Koko palkinnon arvo on siis 1000 euroa. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 5.11.2019.

Lisäksi arvotaan viikkopalkintoina seitsemän kappaletta Satokausikalentereita. Viikkopalkinnot toimitetaan voittajille postitse. Yhden kalenterin arvo on 21,90 euroa. Viikkopalkinnot arvotaan 23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 21.10., 28.10. ja 4.11.2019. 

Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä rajoittaa vastuunsa kilpailun palkintojen arvoon. Kilpailun järjestäjä vastaa arvottavasta palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan kilpailun järjestäjän käyttöön.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Kilpailun järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

 

Sääntöjen muuttaminen

Kilpailun järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

 

Henkilötietojen käsittely

Voittajiin ollaan yhteydessä kommentoimalla hänen kilpailuun osallistuvaan, arvonnan voittaneeseen postaukseen. Kommentissa häntä pyydetään toimittamaan yksityisviestinä postipostiosoitteensa palkinnon toimittamista varten. Muilta osallistujalta kuin voittajilta ei kerätä henkilötietoja. Voittajien yhteystiedot kirjataan listaan, joka kootaan arpajaisveron maksamista varten. Verot maksetaan neljä kertaa vuodessa, minkä jälkeen listat tuhotaan. Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä

Kilpailuun osallistutaan tekemällä postaus hashtagilla #sadonkorjuuhaaste Instagramissa kilpailuajan puitteissa. Kilpailun osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palvelusta.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Kilpailuun osallistunut voi poistaa osallistumisensa poistamalla kilpailuun osallistuvan postauksensa tai vain merkinnän #sadonkorjuuhaaste postauksestaan.

Oikeus tulla unohdetuksi

Kilpailuun osallistutaan tekemällä postaus hashtagilla #sadonkorjuuhaaste Instagramissa kilpailuajan puitteissa. Halutessaan kilpailuun osallistuneella on mahdollisuus poistaa tietonsa em. palveluista, joka myös poistaa kilpailuun osallistumisen.

Oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinointiin

Kilpailuun osallistuneella on oikeus koska tahansa kieltää tietojensa käyttö markkinointiin ottamalla yhteyttä kilpailun järjestäjään.

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksista

Mikäli kilpailuun osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi Instagram-palvelussa ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottaa em. palvelu tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Kilpailuun osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.

 

 

 

Reseptivinkit Kokkaamosta