Teriyaki-possuwokki

Työaika 25 min Kokonaisaika 55 min
4 annosta

Haluatko väriä ja vaihtelua arjen ruokahetkiin? Kokeile tätä maukasta ja helppoa Teriyaki-possuwokkia! Atria Possun Lihasuikaleet yhdistettynä tuoreisiin kasviksiin ja herkulliseen teriyakikastikkeeseen tekevät tästä wokista todellisen makumatkan Aasiaan. Nopeasti valmistuva ja täyteläisen makuinen resepti on täydellinen vaihtoehto niin arkiruoaksi kuin viikonlopun herkuksi.

Raaka-aineet

1 pkt Atria Possun Lihasuikaleet 350g

1 kpl punainen paprika

1-2 kpl porkkanaa

1-2 kpl pak choi -kaalia tai pientä kiinankaalia

2-3 kpl kevätsipulia

1-2 kpl punaista chiliä

1 dl teriyakikastiketta

1 rkl riisiviinietikkaa

1 pkt munanuudeleita

4 rkl seesaminsiemeniä

Paistamiseen ja nuudeleille

3 rkl rypsiöljyä

Valmistusohje

  1. Ota lihasuikaleet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen valmistusta.
  2. Leikkaa paprika lohkoiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi.
  3. Hienonna pak choin valkoinen osa ja jätä vihreät lehdet kokonaisiksi. Jos käytät kiinankaalia, suikaloi se. Viipaloi kevätsipulit ja chilit.
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne ja laita takaisin kattilaan. Lisää öljyä, jotta nuudelit eivät tartu toisiinsa. Peitä kattila kannella.
  5. Kuumenna öljy wokkipannussa. Ruskista lihasuikaleet öljytilkassa 3–5 minuuttia. Lisää teriyakikastike wokkiin ja paista sekoittaen minuutin verran. Siirrä possusuikaleet sivuun.
  6. Lisää wokkiin tarvittaessa öljyä. Paista wokissa ensin paprikalohkot, lisää sitten porkkanat, pak choin vaaleat osat, kevätsipulit ja chilit. Paista sekoittaen minuutin ajan.
  7. Lisää pannulle riisiviinietikka, lihasuikaleet kastikkeineen, nuudelit ja seesaminsiemenet. Paista, kunnes nuudelit ovat lämmenneet. Tarjoa heti.