Kuumat kinkku-juustoleivät

Työaika 15 min Kokonaisaika 15 min
4 annosta
Kuumat kinkku-juustoleivät_full.jpg

Nämä käden käänteessä valmistuvat kuumat leivät ovat täydellinen valinta viilenevien iltojen välipalaksi tai illalliseksi! Leipiä on helppo tuunata oman maun mukaan.

Raaka-aineet

8 kpl viipaletta maalaisleipää tai juurileipää

pehmeää voita voiteluun ja paistamiseen

Leivän väliin

4 rkl (kokojyvä)sinappia

2 dl suolakurkkuviipaleita

250 g cheddarjuustoa tai kermajuustoa

0,25 kpl ruukku ruohosipulia

1 pktAtria Ohuen Ohut Palvikinkku 200g

Lisäksi

65 g rucolaa

1 pktAtria Rapea Vinaigrette Kaalisalaatti 300g

Valmistusohje

  1. Voitele leivät molemmin puolin pehmeällä voilla. Laita leivät leikkuulaudalle ja voitele ne sinapilla ja lisää kurkkuviipaleita.
  2. Raasta juusto ja hienonna ruohosipuli. Sekoita ruohosipuli raasteen joukkoon.
  3. Jaa kinkkuviipaleet leipäpaloille. Lisää juustoraastetta joka toiselle leivälle. Laita jäljelle jääneet leipäviipaleet kansiksi.
  4. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja lisää nokare voita. Paista leipiä pannulla välillä käännellen, kunnes juusto on sulanut, 5–7 minuuttia. Tarjoa rucolasalaatin ja kaalisalaatin kanssa.

Vinkki! Juustoraasteen voit vaihtaa juustoviipaleisiin ja leivät voi voidella myös majoneesilla.

metsästäjänleipä_vaaka_kädet_1.jpg
Metsästäjänleivät kantarellikastikkeella 2
Tutustu reseptiin
Italian_leipä_vaaka.jpg
Italianpatonki paahdetulla kanafileellä 0
Tutustu reseptiin
leivät_airfryer.jpg
Ilmafriteerattu kana-sandwich 1
Tutustu reseptiin