Korealainen kanabowl
Valmistaudu makumatkalle Koreaan! Korealainen kanabowl on mausteinen herkku, joka piristää arjen kokkailuja ja sopii moneen makuun.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Kanan Sisäfilee Naturel 480g
1-2 rkl gochujang-tahnaa
1 rkl rypsiöljyä tai paahdettua seesamiöljyä
2-3 rkl seesaminsiemeniä
Lisäksi
3 dl täysjyväriisiä
2 kpl suippopaprikaa
1 kpl kurkku
4 kpl kevätsipulia
1-2 kpl chiliä
200 g sokeriherneenpalkoja (pakaste)
1 kpl ruukku korianteria
2 dl majoneesia
1 rkl gochujang-tahnaa
Valmistusohje
- Laita kanan sisäfileet kulhoon. Lisää gochujang ja öljy. Sekoita, kunnes tahna peittää fileet kauttaaltaan.
- Paista sisäfileet pannulla öljytilkassa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle seesaminsiemenet.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä hetki.
- Viipaloi suippopaprikat ja höylää kurkusta pitkiä suikaleita. Suikaloi kevätsipulit ja chilit. Kuumenna sokeriherneet pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna korianteri. Sekoita majoneesi ja gochujang-tahna keskenään.
- Kokoa kulho. Laita pohjalle ensin riisi. Lisää sitten kanat, kasvikset ja majoneesi. Koristele korianterilla ja chilillä.