Kanabagelit hunajamarinoidulla punasipulilla
Työaika
20 min
Kokonaisaika
20 min
Kanabagelit ovat nopea herkku vaikka retkelle, aamupalaksi tai välipalaksi! Bageleita on helppo tuunata kokeilemalla erilaisia tuorejuustoja sekä leikkeleitä.
Raaka-aineet
4 kpl bagelia tai rinkeliä
1 kpl lehtisalaatti
100 g tuorejuustoa
1 pkt Atria Ohuen Ohut Paahdettu Kanafilee 150g
Hunajamarinoidut punasipulit
1 rkl hunajaa
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl vettä
1 kpl pieni punasipuli
Valmistusohje
- Valmista ensin hunajamarinoidut punasipulit. Sekoita kulhossa hunaja, valkoviinietikka ja vesi. Kuori ja leikkaa ohuiksi siivuiksi punasipuli ja sekoita marinadin joukkoon. Jätä tekeytymään.
- Halkaise bagelit tai rinkelit ja paahda ne leivänpaahtimessa tai pannulla.
- Huuhtele ja valuta salaatti.
- Levitä bageleille tuorejuustoa ja täytä sitten salaatilla, paahdetulla kanafileellä ja hunajamarinoidulla punasipulilla.
KOKEILE MYÖS
Burgerlämppärit
3
Tutustu reseptiin
Metsästäjänleivät kantarellikastikkeella
2
Tutustu reseptiin
Aamupalapizza
0
Tutustu reseptiin