Jäätelö-lettuhampparit
Työaika
20 min
Kokonaisaika
6 t

Helteisen kelin paras makea naposteltava on jäätelöhamppari! Nämä viiden aineksen herkut kootaan rahkaohukaisista ja raikkaan mansikkaisesta kotitekoisesta jäätelöstä.
Raaka-aineet
1 pkt Atria Rahkaohukainen Omena-Kaneli 380g
tai
1 pkt Atria Rahkaohukainen Kaakao-Vadelma 380g
1 prk kondensoitua maitoa
3 dl kermaa
3 rkl lemon curd -sitruunatahnaa
100 g mansikoita
Valmistusohje
- Tee jäätelö hyvissä ajoin, viimeistään kuusi tuntia ennen tarjoilua. Vaahdota kerma ja sekoita siihen kondensoitu maito. Kaada seos vuokaan, joka kestää pakastusta.
- Poista mansikoista kannat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Sekoita mansikkakuutiot ja sitruunatahna jäätelön joukkoon. Pakasta ainakin 6 tuntia, mielellään yön yli.
- Lämmitä letut mikrossa. Anna niiden jäähtyä hetki. Tee jäätelöstä pallo, nosta se letun päälle ja paina toinen lettu kanneksi.