Hawaii-lämppärit
Työaika 15 min Kokonaisaika 25 min
8 annosta
Hawaii-lämppärit ovat herkullisia ja täyttäviä, sopien niin välipalaksi kuin vaikka illalliseksi. Lämppärit sopivat täydellisesti viikonlopun herkutteluun tai arjen nopeaksi resepti-ideaksi!
Raaka-aineet
1 pktAtria Artesaani Murea Kinkku Leppäsavu 180g
150 g juustoraastetta
1 kpl kananmuna
2 tl oreganoa
8 kpl paahtoleipäviipaletta
3 rkl tomaattipyreetä
3 rkl ketsuppia
1 prk ananaspaloja
80 g sinihomejuustoa
Valmistusohje
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Leikkaa Artesaani Murea Kinkku Leppäsavu -viipaleet neljään osaan.
- Sekoita yhteen juustoraaste, kananmuna ja oregano.
- Asettele leipäviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele leivät pienellä määrällä tomaatipyreetä ja ketsuppia. Laita leiville kinkkuviipaleita, ananasta ja sinihomejuustoa. Lisää päälle pari ruokalusikallista juustoraasteseosta.
- Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes juusto on hyvin sulanut ja pinta saanut väriä. Anna hetken vetäytyä ja nauti!