Hanger steak - kesän huippu-uutuus!

Hanger steak - kesän huippu-uutuus!

Murea ja aromikas hanger steak on monen mielestä parhaimmillaan mediumina tai medium miinuksena. Se sopii kuitenkin myös ylikypsäksi haudutettavaksi.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös hanger steakillä. Nimi butcher's steak, on peräisin siitä, että aikoinaan moni lihamestari piti tämän lihan mieluiten itsellään.

Hanger steakin onnistumisessa kriittistä on oikean kypsyyden lisäksi lihan leikkaaminen oikein ennen kypsennystä. Katso leikkuuohjeet alta.

1. Poista hanger steakin reunoilta paksummat kalvot.

2. Hanger steak koostuu kahdesta lihaksesta joiden välissä kulkee paksu kalvo. Leikkaa toinen (pienempi) lihaksista irti kalvosta, kalvon reunaa seuraten.

3. Irrota sitten kalvo toisesta (isommasta) lihaksesta, niin että leikkaat mahdollisimman vähän lihaa irti kalvon mukana.

4. Kalvoton hanger steak on valmis vaikkapa grilliin!

Tilaa hanger steak

Tilaa hanger steak

Katso herkullinen hanger steak -resepti

Katso herkullinen hanger steak -resepti