FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Atria n. 2kg Hanger Steak pakaste

Atria Hanger Steak pakaste n10kg/n2kg

Naudan Hanger Steak on murea ja aromikas lihas, parhaimmillaan medium tai medium miinuksena. Leikkaa hanger steakin keskikalvo pois, mausta ja grillaa. Voidaan myös hauduttaa ylikypsäksi. Yksi pakkaus sisältää kaksi kappaletta Hanger Steak lihaksia, paino yhteensä noin 1,5 kg. Liha on kasvatettu Suomessa.

SUOMALAISTA NAUDANLIHAA

Ainesosat:

Tilausyksikkö: 5xn2kg
Alkuperämaa: Naudanlihan alkuperä Suomi

Tuotekoodit

Atrian tuotenumero: 4563
VALO-koodi: 4563
GTIN-koodi: 2378456300004
Tukkukoodi Meira: 1006492
Tukkukoodi Kesko: 21510030

Kuumennus- ja kypsennysohjeet

Ota Hanger Steak sulamaan kylmiöön vuorokautta ennen kypsennystä ja poista lihan keskellä kulkeva kalvo. Mausta Hanger Steak suolalla ja pippurilla paista kuumalla parilalla, kunnes sisälämpötila näyttää haluamasi kypsyysasteen. Hanger Steak on parhaimmillaan puolikypsänä, jolloin sisälämpö on 55 °C. Anna vetäytyä vähintään 15 min.
PAISTOMITTARI - MITTAA LIHAN SISÄLÄMPÖTILA
RARE ~ 50 °C
MEDIUM ~ 55 °C
WELLDONE ~ 65 °C

Säilytysohje

Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen

Pakkaustiedot

Pakkaus PUG Määrittelemätön
Vakuumipakkaus
Hävittämisohje Energiahyödyntäminen

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 584,0 kJ
Energia 139,0 kcal
Rasva 6,6 g
josta tyydyttynyttä 2,5 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 20,0 g
Suola 0,13 g


Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje