FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Kotimaista huippuluokan lihaa

Tommi Tuominen käsittelee

Kotimaista huippuluokan lihaa

Possun ulkofile, Takuumurea naudan entrecote ja Takuumurea naudan sisäfilettä.

Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.
Video

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Suomalaista lihaa läheltä

Yhä useampi suomalainen haluaa tietää tarkalleen mitä syö. Tähän kuluu myös se, missä ja minkälaisissa olosuhteissa ruoka on kasvatettu.

Kaikki Atria-tuotemerkillä myytävä liha on suomalaista. 

Tilalla

  • Atria hankkii kaiken naudan- ja sianlihansa sopimustuottajilta.
  • Sopimustuottajat ovat sitoutuneet sekä eläinten että ympäristön kannalta vastuulliseen tuotantoon.
  • Hyvät tuotanto-olosuhteet parantavat eläinten hyvinvointia ja ehkäisevät sairauksia – näin eläimiä tarvitsee lääkitä erittäin harvoin.
  • Tuottajat seuraavat eläinten hyvinvointia ja kasvua tarkasti. Eläinten hyvinvointiin liittyvät tiedot tallennetaan eläinlajikohtaisiin terveydenhuoltorekistereihin.

Tuotannossa

  • Eläimen tiedot siirtyvät tilalta teurastamoon. Naudat tunnistetaan yksilökohtaisesta korvamerkistä ja siat tilatunnisteesta.
  • Atrian Kauhajoen nautateurastamo ja -leikkaamo ja aukoton lihankäsittelyprosessi Euroopan nykyaikaisimpiin lukeutuvassa tuotantolaitoksessa on pitkän kehityksen tulos.
  • Atrian Nurmon sikaleikkaamo on teknologialtaan maailman huippua edustava leikkaamo parantaa tuotannon laatua ja tuottavuutta sekä lisää tuote- ja työturvallisuutta. 

Ammattikeittiössä

  • Tutkimuksen perusteella yli puolelle suomalaisista lihan jäljitettävyys on tärkeä. Parhaassa tapauksessa ravintola voi viestiä asiakkaalleen  paikkakunnan, tilan nimen ja liharodun tuo se lisäarvoa. 
  • Ammattikeittiöitä palvelee se, että ne voivat taata asiakkailleen suomalaista alkuperää olevan ja vastuullisesti tuotetun laadukkaan lihatuotteen.

Asiakas

  • Ammattikeittiöllä on mahdollisuus viestiä ruokailijalle suomalaista alkuperää olevan ja vastuullisesti tuotetun laadukkaan lihatuotteen.
  • Atrian verkkosivuilla tuottajat ja tuotantotavat esitellään tarkemmin. 
  • Saa aikaan positiivista keskustelua lihan ominaisuuksista ja suomalaisesta elintarvikeketjusta. Suomalainen liha tuo työtä, hyvinvointia ja ruokaturvaa koko Suomelle.
  • Atrian suomalainen nurminaudan ulkofileepihvi on valittu maailman parhaaksi pihviksi World Steak Challenge -kilpailussa Lontoossa.