FOOD SERVICE

Palvelemme kaikkia suomalaisia ammattikeittiöitä kaikissa hyvään ruokaan liittyvissä asioissa.

Haluatko katsoa videon?
Hyväksy markkinointievästeet täällä.

Nopean syömisen markkina kasvaa

Nopean syömisen markkina kasvaa vauhdilla liikenneasemilla, kahviloissa, myymälöiden kotikeittiöissä ja erilaisissa tapahtumissa. Nopeat syövät hitaat ja hitaat eivät syö lainkaan!

HELPPOUS
Nopeassa keittiössä tekemisen on oltava suoraviivaista. Rentoa, rouheaa, runsasta ja selkeää. Karsimme turhat työvaiheet pois ja varmistamme, että kuka tahansa osaa valmistaa tuotteen yksinkertaisia ohjeita noudattamalla.

LAATU
Mikä saa asiakkaasi valitsemaan tuotteen? Mikä saa hänet maistamaan, ihastumaan ja… palaamaan? Laatua on vaikea määritellä, mutta sen kyllä tunnistaa kun näkee ja maistaa.
Korkeatasoiset raaka-aineet ja toimivat makuyhdistelmät, siitä se lähtee.

TEHOKKUUS
Tehokkuus on monen seikan summa. Se syntyy tuotteen valmistamiseen käytetystä ajasta, raaka-aineiden hinnoista, valmiin tuotteen säilyvyydestä, jälleenmyyntihinnasta ja ennen kaikkea siitä, viedäänkö tuote käsistä vai jääkö se käsiin. Olemme hioneet reseptiikan ottamaan kaiken tämän huomioon.

 

Hyvä voileipä on aina paljon enemmän

Lataa vinkit käyttöösi

Hyvä voileipä on aina paljon enemmän

Nopean syömisen tarjoamaan kannattaa nyt panostaa, sillä ne ovat tärkeä osa kasvavaa nopean syömisen markkinaa.

Parhaat reseptit ja vinkit, joilla saat enemmän irti kehittyvästä markkinasta!

Olemme koonneet ideoita reseptin muotoon ja ne toimivat myös mukaan napattavina take away -annoksina. Olemme myös miettineet valmiiksi vaihtoehdot jokaiselle pääraaka-aineelle.

Voileipiin kannattaa nyt panostaa, sillä ne ovat tärkeä osa kasvavaa nopean syömisen markkinaa. Runsaat, laadukkaat leivät tarjoavat myös perinteisen pikaruoan rinnalle astetta terveellisemmän ja ravinteikkaamman vaihtoehdon. Atrian kotimaisuuslupausta unohtamatta.

Hyvän voileivän valmistukseen ei ole yhtä oikeata tapaa, mutta halusimme koota kiireisten keittiöiden arjen tueksi muutamia omia hyväksi havaittuja vinkkejä.

Ja vielä. Esitteestä pystyt tulostamaan sivun kerrallaan ja käyttämään sitä annonkorttina. Annoskortissa myös opastetaan piirroskuvina miten annos suositellaan koottavaksi. 

 

Ole hyvä!

Nopeille tekijöille, nopeille nauttijoille esite

Atrian ammattilaisten uutiskirje - tehokkain tapa saada ajantasaista tietoa.
Kirje on suunnattu ravintoloille ja ammattikeittiöille.

Lähetämme kirjettä kerran kuukaudessa ja voit sen perua helposti milloin tahansa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä peruuta-linkistä.

 

Tilaa uutiskirje