Jääkiekkojännitystä kotisohville ja treenejä olohuoneeseen – Atria ilahduttaa koronakeväänä

12.5.2020
Atrialaisilta

Kun aikaa vietetään paljon kotona, tarvitaan virkistystä sekä mielelle että kropalle. Unelmien MM-kisat ja MyBnB-treenit herättävät vipinää niin penkkiurheilijoissa kuin kotitreenaajissakin.

Jääkiekon Unelmien MM-kisat -ohjelmasarja alkoi Maikkarilla 8. toukokuuta varsinaisten kisojen peruunnuttua koronan vuoksi. Lätkäfanit voivat tänä keväänä sittenkin nauttia jännityksestä ja suurista hetkistä, kotisohvaltaan. Jaksoissa paneudutaan studiotiimin johdolla pelaamatta jääneisiin otteluihin ja palataan myös aiempien kisojen huippuhetkiin.

Mitä olisi kevät ilman Mertarannan selostamia jääkiekkomatseja? Niistä pääsee nauttimaan nyt Unelmien MM-kisoissa.

Lisäksi katsojat saavat paneutua urheilufanien suurimpaan huviin: spekulointiin. Halukkaat voivat kertoa ohjelman verkkosivuilla oman näkemyksensä siitä, miten kukin Suomen peli olisi sujunut, jos MM-kisat olisi tänä keväänä pelattu.

– Haluamme näinä poikkeuksellisina aikoina antaa mahdollisuuden nauttia kiekkoviihteestä turvallisesti kotikatsomoissa. On mahtavaa päästä näkemään aitiopaikalta, millaisen draamankaaren maailman kovin kiekkokansa kirjoittaa Unelmien MM-kisoille. Tiedossa on varmasti terävää analyysia ja kommentointia, kertoo Wilhelmin markkinointipäällikkö Elina Vuolle.

Idea Unelmien MM-kisoista tuli Atrialta, jonka Wilhelm-tuoteperhe on ollut aiempina vuosina yhteistyökumppanina MTV3:n lähettämissä jääkiekon MM-kisoissa.

– Meillä on useita vuositason yhteistyösopimuksia urheiluseurojen ja myös hiihtomaajoukkueen kanssa. Nämä sopimukset ovat edelleen voimassa ja toivomme yhteistyömme auttavan seuroja myös tämän haastavan tilanteen yli, Vuolle jatkaa.

Tehokkaat treenit joka kotiin

Miltä kuulostaisivat treenit pikajuoksijatähti Markus Pöyhösen ohjauksessa tai tanssin huuma yhdessä Anna-Liisa Bergströmin kanssa? Rauhallisemmasta menosta pitävälle tarjolla on meditaatioharjoituksia ja lapsillekin vaikkapa eläinjoogaa. MyBnB Live on espoolaisen hyvinvointistudion starttaama palvelu, joka tuo tehokkaat ja motivoivat treenit jokaisen omaan olohuoneeseen Facebookin kautta.

Liveyhteisö on saanut kasvatettua nopealla tahdilla jäsenmääräänsä lähes 70 000:een. Viikoittain pidetään useita erilaisia tunteja, joista on helppo löytää itselleen sopiva treenimuoto. Lisäksi lähetyksissä nähdään vierailevia valmentajia sekä liikunnasta ja hyvinvoinnista innostuneita vieraita.

MyBnB Live aikoo toimia ainakin kuluvan vuoden loppuun asti veloituksetta kumppaniyritysten tuen avulla. Yksi kumppaneista on Atria.

– MyBnB on matalan kynnyksen palvelu, johon kenen tahansa on helppo hypätä mukaan. Lähdimme mukaan tukemaan toimintaa, joka tuottaa parempaa mieltä tänä kummallisena aikana, kertoo Atrian brändijohtaja Nanna Järvinen.

– Atria tarjoaa yhteisön sisällä nimenomaan joogatunteja ja grillausvinkkejä yhteisön jäsenille, sillä kesän teemamme Grillfulness pohjautuu joogan ja mindfulnessin maailmaan grillauksen näkökulmasta, Järvinen tarkentaa.

Mielenrauhaa grillin äärellä. Atria tarjoaa grillausvinkkejä MyBnB-yhteisön jäsenille. 

Urheilu- ja liikuntasponsorointien lisäksi Atria on tänä keväänä tukenut taloudellisesti tiukoilla olevia lapsiperheitä Hope ry:n kautta. Hopen paikallistoimijoiden vapaaehtoiset toimittavat perheille 1500 Atrian ruokalahjakorttia, joilla perheet voivat lunastaa ruokaa lähikaupastaan.

Jaa