WILHELM

WILHELM TUO NAKKIKIOSKIN KOTIISI

Wilhelm Nakki on Wilhelm-perheen pienin, mutta sitäkin maukkaampi ja erittäin lihaisa. Valitse kuorellinen tai kuoreton vaihtoehto ja nauti kaikilla mausteilla tai makusi mukaan. Wilhelm Nakki sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja tuo nakkikioskin kotiisi.

 

UPEAT FANITUOTTEET NYT WILHELM WERKKOKAUPASTA

Nyt saat tilattua Wilhelmin fanituotteet näppärästi Wilhelm Werkkokaupasta. Valikoimaan kuuluu upeita lihattomia Wilhelm-tuotteita pelikorteista kalsareihin ja mukista huppariin. Tsekkaa valikoima ja kuori kermat päältä!

 

WILHELM X WET SHOW - SUPERSUOSITTU PODCAST NAKKIKIOSKILLA

Wilhelm Nakkikioskilla kuvattu Wet Show on Siim Liivikin isännöimä sarja, jossa ääneen pääsee joukko tuttuja suomalaisia. Wet Show ei tarjoile kädenlämpöistä jutustelua, vaan tiedossa on huikeita tarinoita, rentoa meininkiä ja naurunpyrskähdyksiä, mutta myös painavaa asiaa ajankohtaisista ja tärkeistä aiheista. Wet Show -jaksoja on julkaistu jo lähes 30 ja jaksot ovat keränneet yli miljoona kuuntelua.

 

Vieraina Wet Show’ssa on nähty mm. Samu Haber, Lucas Hradecky, Ville Leino, Teemu Selänne, Sara Sieppi ja VilleGalle. Katso jaksot Wet Show Youtube-kanavalta.