Muuttuva menestyvä ravintola -webinaari järjestettiin 7.10. osana Atria 100 Nuorta Kokkia -koulutusohjemaa, joka toteutettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti virtuaalisena. Tilaisuudessa kuultiin seuraavat puheenvuorot:
Henri Alén, kokki ja ravintoloitsija
Ravintola-alan koronataistelija – Ratkaisut ja reagointikyky kriisin keskellä
Lauri Domnick, Head of Audio Branding, Bauer Media
Äänen vaikutus tilassa – kasvata kassavirtaa musiikilla
Kia Arpia, vaikuttaja, Bella Table
Ruoan someilmiöt ja kokin henkilöbrändäys
Mari Lukkariniemi, liha-asiantuntija, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK
Suomalainen naudanliha – tulevaisuudenkin ruoka
Bianca Bortolussi, Marketing & Event Manager, Eataly Stockholm
Grocerant – An Arena for the Future Top Chef
Toni Toivanen, kokki Korsosta
Neljä maata, neljä pop up -ravintolaa kahdessa vuodessa – Mikä on pop up -ravintoloiden tulevaisuus?