Verkkosivukyselyn säännöt

Atrian verkkosivukyselyn -arvonnan säännöt 

 

  1. Järjestäjät

 

Atria Suomi Oy 

 (Jäljempänä “Järjestäjä”) 

 

  1. Osallistumiskelpoisuus

 

Kampanja on avoin kaikille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. 

 

  1. Kampanja-aika 

Kyselyn arvonta alkaa 11.10.2021 ja päättyy 24.10.2021. Verkkokauppalahjakortti arvotaan kaikkien osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken viimeistään 29.10.2021.  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnot luovutetaan henkilökohtaisesti viimeistään marraskuun 2021 aikana.

 

  1. Kuinka osallistua arvontaan 

 

Osallistuminen tapahtuu Atrian verkkosivuilla kyselylomakkeeseen vastaamalla.

 

 

  1. Palkinnot ja ehdot 

 

Arvonnan palkintoina on yhteensä yksi (1) Atria Lihakaupan lahjakortti, jonka arvon on 150 €. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin palkintojen toimittamiseen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkinnot luovutetaan henkilökohtaisesti voittajille.

 

Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. 

 

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Kilpailuun ei hyväksytä näitä sääntöjä rikkovia osallistumisia.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

 

  1. Julkisuus ja markkinointi

 

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia. Voittajan nimeä ei julkaista missään.

 

  1. Lisätietoa arvonnasta

 

Atria Suomi Oy, Puh. +358 20 472 8111, kuluttajapalvelu@atria.com. Lue lisää Atrian yksityisyydensuojasta.