Haapojan perhetilan linnut saavat syödä vapaasti, eli ruokaa on koko ajan saatavilla. Ruoka on kotimaista rehua, johon sekoitetaan tilalla viljeltyä kokojyvävehnää. Rehu tulee Kurikkaan Koskenkorvalta A-Rehun tehtaalta, jonne on Haapojan tilalta matkaa vain 15 kilometriä. Jussin mukaan vehnää kuluu lintujen ruokintaan noin 500 tonnia vuodessa, mikä tarkoittaa, että peltoa pitää olla paljon ja ettei isännän tarvitse pyöritellä peukaloitaan juuri koskaan.
Kasvattamossa syntyvä lanta hyödynnetään omilla pelloilla, mutta sitä riittää myös naapuritiloille, joilla ei ole omaa karjaa. Tila pyrkii olemaan omavarainen mahdollisimman pitkälle. Hallit lämpiävät kotimaisella polttoaineella, ja osa tilan tarvitsemasta sähköstä tuotetaan omalla aurinkovoimalalla. Yhteistyötä tehdään lähistöllä sijaitsevan toisen broileritilan kanssa. ”Meillä on yhteisiä koneita, ja kun uusia untuvikkoja otetaan vastaan, työvoimaa vaihdetaan talosta toiseen.” Kuten arvata saattaa, Haapojan perheessä kokataan usein broileriruokia. ”Jos pitää mainita jokin lempiruoka, kyllä yksi on ylitse muiden: itsetehdyt, paneroidut pihvit broilerin paistileikkeestä ja reilusti bearnaise-kastiketta päälle.”