Valmista nautittavaksi

Maukkaat, laadukkaat uutuuskiusaukset tuovat helppoutta arkeen. 550 gramman pakkauksesta riittää useampaan annokseen. Kahdella eri kastikkeella kruunattu kebabannos on kuin kebabravintolassa ikään, ja vegaanisella harissa-pasta-salaattiaterialla nälkä siirtyy varmasti ja näppärästi.

Näppärästi pannulla

Yhden pannun ja Pannuateria -tuotteilla ruoka syntyy nimensä mukaisesti pannulla - helposti ja vaivattomasti. Tarvitset lisäksi vain nesteen, sekä pastan tai muun haluamasi lisukkeen. Yhtä helppoa, ja vielä nopeampaa on kokkaus Murea & Nopea -sarjan kastikkeellisilla uutuuksilla.

Nakit ja leikkeleet

Wilhelm-uutuus on lihaisa ja herkullinen kuoreton nakki, johon ripauksen tulisuutta tuo chili ja mehevyyttä suomalainen sulatejuusto. Leikkeleisiin tuomme kaksi uutuutta: mehevän mureat possuleikkeleet, joiden maku ja uusi muoto herättivät ihastusta jo kuluttajatesteissä.

Kanaa pannulle, uuniin tai grilliin

Kanauutuuksiin kuuluu mm. sipsimakumaailmasta inspiroituneet sourcream-mustapippurimaustetut kananpaistivartaat, jotka valmistuvat näppärästi uunissa. Minuuttifileitä saa nyt myös näppärissä, pienissä pakkauskoissa. Ja vanha tuttu Hornet-siipi taas on kokenut reseptin muokkauksen jonka myötä tulisuusaste on noussut tasolle 4/5.