Parasta valmista

Parhaat raaka-aineet ja herkullisimmat reseptit ovat Artesaani-tuotteiden maun salaisuus. Sarja kasvaa yhdellä mikroaterialla, sekä kahdella keitolla, joista toisessa on mureaa naudanlihaa, ja toisessa kananfileetä sekä pientä potkua chilistä.

 

Antibioottivapaat pekonit

Suomessa, suomalaisesta lihasta tehdyt pekonit ovat saatavilla niin perinteisenä possu- kuin kanaversionakin. Pekonit ovat täysin antibioottivapaita - niin possut kuin kanat on kasvatettu ilman ainuttakaan antibioottikuuria.

Vaivattomat välipalat

Paahto Calzone -sarja kasvaa rakastetulla makuyhdistelmällä kinkku-ananas. Pizzavalikoimaan saadaan kaksi uutuutta.

Kanaa

Uusi kanan fileejauheliha on jauhettu nimensä mukaisesti vain rintafileistä. Tämä markkinoiden kevein jauheliha sisältää rasvaa vain 1,2 prosenttia. Maustetuista fileepihveistä löytyy nyt uusi, trendikäs rosepippurimaku.

Gotlerin juhlaa ja uusi Nopea & Murea -maku

Rakastettu Gotler juhlii tänä vuonna 60-vuotissynttäreitä. Juhlan kunniaksi teimme Juhla Gotlerista entistäkin juhlavamman kasvattamalla sen lihaprosenttia entisestään. Synttärietuna löytyy kaikista Gotler-viipalepakkauksista nyt myös koodi, jolla saat BookBeat Premium-äänikirjapalvelun käyttöösi 45 päiväksi. Lue lisää edusta täältä.

Suosittu Nopea & Murea -sarja kasvaa uudella karamellin ja pekonin makuisella uutuudella.

 

Jaettavaksi tai suureen nälkään

Reilun kokoisista Kunnon arki -uutuuksista riittää useammallekin nälkäiselle.