Atria Kanapullat Bearnaisekastikkeella 350g

Liha on aina kotimaista
Kanapullat Bearnaisekastikkeella - mikroateriassa yhdistyy herkullinen Bearnaisekastike ja laadukkaat kanapullat. Perinteinen makumaailma täydentyy rakuunaperunoilla ja raikkautta annokseen tuovat porkkanat. Atria Kanapullat on valmistettu suomalaisesta kananlihasta. Kanapulla-ateria lämmitetään kätevästi mikroaaltouunissa. Aterian lisukkeeksi sopii mm. tuoreet tomaatti- ja kurkkulohkot tai coleslaw-salaatti.

Ainesosat

Maustetut perunat 31 % (peruna 26 %, laktoositon voi, perunahiutale, mausteet (mm. rakuuna, paprika, mustapippuri), jodioitu suola, perunakuitu, aromi), rakuuna-voikastike 26 % (vesi, laktoositon ruokakerma, laktoositon voi, muunnettu maissitärkkelys, etikkajauhe, sokeri, auringonkukkaöljy, aromit (mm. paprika), jodioitu suola, mausteet (mm. kurkuma, valkopippuri, rakuuna, cayenne), sitruunamehujauhe, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, happamuudensäätöaine sitruunahappo), kanapyörykkä 26 % (broilerinliha, vesi, korppujauho (vehnä), rypsiöljy, herneproteiini, mausteet (mm. paprika, korianteri, inkivääri), jodioitu suola, hernekuitu, pellavarouhe, fariinisokeri, dekstroosi, aromit, hapettumisenestoaine E 300, perunajauho. Broilerinlihan alkuperä Suomi. Kanapyörykän lihapitoisuus 78 %), porkkana 17 %. Annoksen kanapyörykät on valmistettu linjalla, jossa käsitellään soijaa.

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 652 kJ
Energia 157 kcal
Rasva 10 g
josta tyydyttynyttä 4,6 g
Hiilihydraatit 10 g
josta sokeria 2,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Proteiini 5,2 g
Suola 0,89 g

Valmistusohje

Avaa kalvoa hieman kulmasta ja kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Anna vetäytyä hetki, poista kalvo kokonaan varovasti repäisemällä. Rasia voidaan lämmittää ainoastaan mikroaaltouunissa.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?