Atria n450g Viljaporsaan Minilankku

Atria Viljaporsaan Minilankku n450g

Se Pidempi Fileepihvi. Lyhyenä.

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378237600002

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta ja paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 6 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C. Kääri minilankku folioon ja anna vetäytyä noin 10 min.
Vinkki: Pizzapohjan ohje, atria.fi/kokkaamo

Säilytysohje

alle +6 °C

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 435,0 kJ
Energia 103,0 kcal
Rasva 2,2 g
josta tyydyttynyttä 0,8 g
Hiilihydraatit 0,8 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 20,0 g
Suola 0,76 g