Atria Possun Grillipekoni Karamelli 350g

Liha on aina kotimaista
Possun Grillipekoni Karamelli on ohueksi leikattu sopivasti makea marinoitu pekonisiivu. Valmistat grillipekonisiivut parhaiten ottamalla ne huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen yhteensä n. 10 min. Kääri siivut folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua. Tarjoa esimerkiksi grillikasvisten ja -perunoiden kera. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa. Atrian tavoitteena on hiilineutraaliruokaketju vuoteen 2035 mennessä.

Ainesosat

Viljaporsaan kylki (75 %), vesi, fariinisokeri, rypsiöljy, sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, chili, mustapippuri, laakerinlehti, juustokumina), tomaatti, jodioitu suola, aromit (mm. paprika), hydrolysoitu maissiproteiini, savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbensoaatti). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 1174 kJ
Energia 283 kcal
Rasva 23 g
josta tyydyttynyttä 7,7 g
Hiilihydraatit 6,9 g
josta sokeria 5,9 g
Ravintokuitu 0,4 g
Proteiini 12 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 minuuttia tai kunnes sisälämpötila 70 °C. Kääri lihat folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?