Atria n850g Viljaporsaan Fileelankku

Atria Possun Fileelankku n850g

Possun fileelankku voidaan grillata kokonaisena tai leikata valmiiksi grillattaviksi paloiksi. Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 6 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C. Syö niin iso pala kuin jaksat. Vinkki: Täytä ja rullaa paistiksi.

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378219700003

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 6 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C. Syö niin iso pala kuin jaksat.
Vinkki: Täytä ja rullaa paistiksi.

Säilytysohje

alle +6 °C

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 450,0 kJ
Energia 107,0 kcal
Rasva 2,2 g
josta tyydyttynyttä 0,8 g
Hiilihydraatit 2,3 g
josta sokeria 0,5 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 19,0 g
Suola 0,81 g