Atria Possun Fileelankku Grilling Rub n850g

Liha on aina kotimaista
Possun Fileelankku Grilling Rub sopii erityisen hyvin grillaukseen: helposti lähestyttävä kaikille sopiva makumaailma ja pintamauste varmistavat siistin ja helpon lopputuloksen. Lankku voidaan valmistaa kokonaisena tai valmiiksi leikattuna, ja siitä riittää varmasti kaikille. Kokonaisena fileelankun valmistat ottamalla lihan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 min. Syö niin iso pala kuin jaksat. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan valvotusti Atrian koko ruokaketjussa. Atrian tavoitteena on hiilineutraaliruokaketju vuoteen 2035 mennessä.

Ainesosat

Viljaporsaan ulkofilee (84 %), vesi, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, mustapippuri, chili ancho, cayenne), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, fariinisokeri, maissirae, hapettumisenestoaine E 331, aromit, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 470 kJ
Energia 111 kcal
Rasva 2,2 g
josta tyydyttynyttä 0,8 g
Hiilihydraatit 3,5 g
josta sokeria 1,2 g
Ravintokuitu 0,4 g
Proteiini 19 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen n. 10 min, kunnes sisälämpötila on 70 °C. Syö niin iso pala kuin jaksat.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?