Atria n2,5kg Viljaporsaan Pieni Juhlakinkku, tuore

Atria Viljaporsaan Pieni Juhlakinkku, tuore n2,5kg

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378295100001

Valmistusohje

Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C.

Säilytysohje

Tuorekinkun säilytys: alle +6 °C avaamattomana etiketissä ilmoitettuun päivämäärään saakka.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 930,0 kJ
Energia 224,0 kcal
Rasva 18,0 g
josta tyydyttynyttä 6,6 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 15,0 g
Suola 1,8 g