Atria n3,5kg Viljaporsaan Mestarin Kinkku, tuore

Atria Viljaporsaan Mestarin Kinkku Tuore n3,5kg

Mestarin kolmen ja puolen kilon Viljaporsaan tuorekinkku on sopiva luuton joulukinkku pienemmälle porukalle. Nahan alla oleva makurasva tekee tästä kinkusta paistettaessa taatusti mehevän ja herkullisen kinkun.

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378233100001

Valmistusohje

Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää. Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.

Säilytysohje

Tuorekinkun säilytys: alle +6 °C avaamattomana etiketissä ilmoitettuun päivämäärään saakka.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 797,0 kJ
Energia 192,0 kcal
Rasva 15,0 g
josta tyydyttynyttä 5,4 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 15,0 g
Suola 1,8 g