Atria n2,5kg Viljapossun Kinkkurulla, nahaton, tuore

Atria Viljaporsaan Kinkkurulla Nahaton tuore n2,5kg

Viljaporsaan luuttomassa ja nahattomassa kinkkurullassa on pinnalla silavakerros, joka takaa mehukkaan kinkun. Pieni luuton kinkku on helppo viipaloida.

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378219400002

Valmistusohje

Poista kinkku pakkauksesta. Pyyhi kinkun pinta talouspaperilla kuivaksi. Laita kinkku (sisälämpötila n. +10 ºC) ritilälle uunipellin päälle rasvaisempi puoli ylöspäin. Työnnä lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110 - 120 ºC:ssa, kunnes lihalämpömittari osoittaa 77 - 80 ºC. Aikaa tähän kuluu 60-80 min/kg. Aika vaihtelee kinkun koon, muodon ja alkulämpötilan mukaan.
Kypsennä kinkku viimeiseen käyttöpäivään mennessä. Kinkku säilyy kypsennettynä noin viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C:ssa.

Säilytysohje

alle +6 °C

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 810,0 kJ
Energia 195,0 kcal
Rasva 15,0 g
josta tyydyttynyttä 5,4 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 16,0 g
Suola 1,6 g