Atria n2,5kg Viljapossun Kinkkurulla, nahaton, tuore

Atria Viljaporsaan Kinkkurulla Nahaton tuore n2,5kg

Viljaporsaan luuttomassa ja nahattomassa kinkkurullassa on pinnalla silavakerros, joka takaa mehukkaan kinkun. Pieni luuton kinkku on helppo viipaloida.

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378219400002

Valmistusohje

Poista pakkaus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle rasvaisempi ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan.

Säilytysohje

Tuorekinkun säilytys: alle +6 °C avaamattomana etiketissä ilmoitettuun päivämäärään saakka.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 810,0 kJ
Energia 195,0 kcal
Rasva 15,0 g
josta tyydyttynyttä 5,4 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 16,0 g
Suola 1,6 g