Atria n7kg  HS Viljapossun Juhlakinkku verkossa pakaste, tuottajatilamerkintä

Atria Perhetilan n7kg Viljaporsaan Juhlakinkku, pakaste

Pakkauksesta näet Juhlakinkkusi alkuperän tilalle saakka

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378284300009

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 924,0 kJ
Energia 223,0 kcal
Rasva 18,0 g
josta tyydyttynyttä 6,2 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 15,0 g
Suola 1,8 g

Valmistusohje

Poista pakkaus ja potkasuojus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan, ei kuitenkaan luuhun saakka. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää.
Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen ja potkasuojuksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.

Säilytysohje

Kinkun säilytys: Tuore alle +6 °C./Pakastekinkku: Varastoitu pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Kinkku säilyy avaamattomana pakkauksessaan: pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka, viileässä (+6 °C) 7 vuorokautta./Förvaring av skinka: Färsk under +6 °C./Djupfryst skinka: Lagrad som djupfryst. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. Skinkan håller sig i oöppnad förpackning: i frystemperatur (-18 °C) till på förpackningen angivet datum (bäst före-datum), i kyla (+6 °C) 7 dygn.

Samankaltaisia tuotteita