Atria n2,5kg Viljapossun Kinkkurulla, nahaton, tuore

Atria n2,5kg Viljaporsaan Kinkkurulla, nahaton, tuore

Luuton ja nahaton Viljaporsaan kinkkurulla, jossa pinnalla mehevöittävä silavakerros.

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378219400002

Valmistusohje

Poista kinkku pakkauksesta. Pyyhi kinkun pinta talouspaperilla kuivaksi. Laita kinkku (sisälämpötila n. +10 ºC) ritilälle uunipellin päälle rasvaisempi puoli ylöspäin. Työnnä lihalämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 110 - 120 ºC:ssa, kunnes lihalämpömittari osoittaa 77 - 80 ºC. Aikaa tähän kuluu 60-80 min/kg. Aika vaihtelee kinkun koon, muodon ja alkulämpötilan mukaan.
Kypsennä kinkku viimeiseen käyttöpäivään mennessä. Kinkku säilyy kypsennettynä noin viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C:ssa.

Säilytysohje

alle +6 °C

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 810,0 kJ
Energia 195,0 kcal
Rasva 15,0 g
josta tyydyttynyttä 5,4 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 16,0 g
Suola 1,6 g

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok