Atria n10,5kg Harmaasuolattu Viljapossun Joulukinkku tuore ilman suoliluuta

Atria n10,5kg Viljaporsaan Joulukinkku, tuore

Perinteinen harmaasuolattu Joulukinkku potkalla

Ainesosat:

Tuotekoodit

EAN-koodi: 2378233700003

Valmistusohje

Poista pakkaus ja potkasuojus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan, ei kuitenkaan luuhun saakka. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää.
Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen ja potkasuojuksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa pais

Säilytysohje

Kinkun säilytys: Tuore alle +6 °C./Pakastekinkku: Varastoitu pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Kinkku säilyy avaamattomana pakkauksessaan: pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka, viileässä (+6 °C) 7 vuorokautta./Förvaring av skinka: Färsk under +6 °C./Djupfryst skinka: Lagrad som djupfryst. Får inte frysas på nytt efter upptiningen. Skinkan håller sig i oöppnad förpackning: i frystemperatur (-18 °C) till på förpackningen angivet datum (bäst före-datum), i kyla (+6 °C) 7 dygn.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 924,0 kJ
Energia 223,0 kcal
Rasva 18,0 g
josta tyydyttynyttä 6,2 g
Hiilihydraatit 0,0 g
josta sokeria 0,0 g
Ravintokuitu 0,0 g
Proteiini 15,0 g
Suola 1,8 g

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok