Atria Possun Filee Pintamaustettu n1,2kg

Liha on aina kotimaista
Possun pintamaustettu filee on murea possun ulkofileepala viljaporsaasta. Possun pintamaustettuun fileeseen tuo mehukkuutta pinnalla oleva makurasva. Ulkofileepalan valmistus onnistuu helposti uunissa ja se on näyttävä juhlaruoka.

Ainesosat

Sian ulkofilee (85 %), vesi, mausteet (mm. paprika, mustapippuri, oregano), happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), jodioitu suola, sokeri, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, aromit, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 981 kJ
Energia 236 kcal
Rasva 18 g
josta tyydyttynyttä 6,8 g
Hiilihydraatit 2,2 g
josta sokeria 1 g
Ravintokuitu 0,4 g
Proteiini 15 g
Suola 0,94 g

Valmistusohje

Ota filee huoneenlämpöön noin ½ tuntia ennen kypsentämistä. Lämmitä uuni 175 °C:een ja aseta filee uunivuoassa uuniin rasvaisempi puoli ylöspäin. Kypsennä kunnes fileen sisälämpötila saavuttaa 70 °C. Aikaa tähän kuluu noin 1 h. Kääri kypsä filee folioon ja anna vetäytyä noin 15 min ennen tarjoilua.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?