Atria n600g Viljaporsaan Rosvopaisti

Atria n600g Viljaporsaan Rosvopaisti, kypsä

Valmiiksi kypsä ja miedosti maustettu rosvopaisti

Ainesosat:

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia 834,0 kJ
Energia 201,0 kcal
Rasva 15,0 g
josta tyydyttynyttä 5,5 g
Hiilihydraatit 12,0 g
josta sokeria 0,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 15,0 g
Suola 1,3 g

Valmistusohje

Ota Rosvopaisti huoneenlämpöön n. 30 min ennen valmistamista. Poista pakkaus ennen valmistusta.
KUUMENNUSVAIHTOEHDOT:
UUNISSA: Säädä uunin lämpötila 175 asteeseen. Laita liha maustekastikkeineen sopivaan uuninkestävään vuokaan. Aseta vuoka uunin keskitasolle ja anna lämmetä noin 40 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta. Valele lihaa lämmityksen aikana maustekastikkeella. Viipaloi tarjolle.
PANNULLA: Viipaloi liha 1,5-2 cm viipaleiksi. Kuumenna paistinpannu ja lorauta pannulle tilkka öljyä ja nokare voita. Kuumenna lihaa molemmin puolin.
GRILLISSÄ: Grillaa lihaa kokonaisena tai pihveiksi leikattuna. Sivele lihaa pakkauksen maustekastikkeella grillauksen aikana molemmin puolin. Kun lihan pinta on saanut sopivan värin, voit siirtää lihan grillin ylätasolle 15–20 minuutiksi tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta. P.S. Grillausaika lyhenee, jos esilämmität tuotteen mikrossa.
VINKKI: Rosvopaistista saat nyhtöpossua. Hampurilaisia/tortilloja voit valmistaa repimällä lämpimän lihan suikaleiksi, lihan voit maustaa kastikkeella ja tarjoilla lisukkeiden kera. Vinkki: Rosvopaistia kermakastikkeessa: Valmista liha pannulla ohjeen mukaan, kaada pakkauksesta lihaliemi pannulle.  Lisää 2 dl ruokakermaa ja kiehauta. Mausta sinapilla, yrteillä tai konjakilla. Tarkista maku ja nauti.

Säilytysohje

alle +6 °C

Reseptit ja vinkit