Atria Wilhelm Grillibalkan 320g

Liha on aina kotimaista
Kuoreton Wilhelm Grillibalkan sopii niin ruoanlaittoon kuin grillaukseenkin. A-luokan lihansyöjien kotimaisesta naudan ja viljaporsaan lihasta valmistettu Wilhelm-herkku taipuu vaikkapa lehtitaikinan väliin kääräistyksi piiraaksi, jonka valmistat näin: Kauli voitaikinalevyjä hieman ohuemmaksi. Leikkaa taikinan keskelle viiltoja siten, että reunat jäävät ehyiksi. Laita taikinan keskelle ohut tanko Emmental-juustoa, Wilhelm Grillibalkan ja tomaattipyrettä. Taita taikina päälle, käännä saumapuoli alaspäin ja voitele kananmunalla. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Ainesosat

Viljaporsaanliha, naudanliha, vesi, silava, stabilointiaineet (E 1412, E 450), jodioitu suola, dekstroosi, kamara, mausteet (mm. korianteri, paprika), hydrolysoitu kasviproteiini (rapsi, maissi, auringonkukka), aromit, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 1098 kJ
Energia 265 kcal
Rasva 23 g
josta tyydyttynyttä 9 g
Hiilihydraatit 3 g
josta sokeria 0,9 g
Proteiini 12 g
Suola 2 g

Oliko tämä tuote sinun makuusi?