Atria Kanan Fileesuikale Merisuola 800g

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria kanan fileesuikale merisuolattu sopii todella moneen kanaruokaan. Merisuolattu fileesuikale sopii aina herkullisista ja täyteläisistä kastikkeista erilaisiin eksoottisiin ruokiin, kuten fajitaksiin tai tortilloihin. Kypsennyksen jälkeen viilennettynä sopii myös mainiosti salaatin joukkoon. Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin filee (87 %), vesi, jodioitu merisuola, aromi, viinietikka. Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 374 kJ
Energia 88 kcal
Rasva 1 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 0,6 g
Proteiini 19 g
Suola 0,82 g

Valmistusohje

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 5 min ja hauduta 10 min kypsäksi.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?