Atria Kanan Fileesuikale Lempeä Guajillo-Chili 300g

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Guajillo-Chili marinoitu kanan fileesuikale on herkullinen tapa nauttia kanaa helposti valmistettavassa muodossa, valmiina fileesuikaleina. Voit valmistaa Guajillo-Chili -marinoidut kanan fileesuikaleet paistamalla sellaisenaan tai tekemällä herkullisen kastikkeen. Sopii myös erinomaisesti esimerkiksi tacojen, fajitasten tai tortillojen valmistukseen. Guajillo-Chili marinoitu Atrian kanan fileesuikale on suomalaista kanaa. Kun valmistat Guajillo-Chili marinoidut fileesuikaleet, ota ne huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin fileesuikale (72 %), vesi, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, mustapippuri, guajillo-chili), sokeri, jodioitu suola, glukoosisiirappi, aromit, maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407), hapettumisenestoaine E 331, happamuudensäätöaine sitruunahappo, dekstroosi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 379 kJ
Energia 90 kcal
Rasva 1 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 3,8 g
josta sokeria 2,1 g
Ravintokuitu 0,4 g
Proteiini 16 g
Suola 1,2 g

Valmistusohje

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2 min ja hauduta 6 - 8 min kypsäksi.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?