Atria Kanan Sisäfilee Hunaja-Pippuri 300g

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Hunaja-pippurimarinoidut Atria Kanan sisäfileet voi tarjota grillattuna, erilaisten kastikkeiden kanssa, osana salaattia, riisin kanssa tai vaikka padassa vihannesten kanssa. Valmistat kanan sisäfileet ottamalla ne huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on 75°C. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana. Laskemalla tuotteidemme hiilijalanjäljen ymmärrämme perusteellisesti, mistä päästöt syntyvät, ja miten voimme pienentää niitä entisestään.

Ainesosat

Broilerin sisäfilee (76 %), vesi, jodioitu suola, hunaja (1 %), maltodekstriini, omenaviinietikka, aromit (mm. paprika), sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, mustapippuri, persilja), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 364 kJ
Energia 86 kcal
Rasva 0,9 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 2,6 g
josta sokeria 1,2 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 17 g
Suola 1,2 g

Valmistusohje

Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Grillaa tai paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä yhteensä n. 10 min välillä kääntäen, kunnes sisälämpötila on +75°C

Oliko tämä tuote sinun makuusi?