Atria Kanan Hornet Hot Chili Siipi 900g

Liha on aina kotimaista
Kasvatettu ilman antibiootteja
Perhetilan nimi näkyy pakkauksessa
Atria Hornet Hot Chili tulisesti marinoidut siivet on helppo tapa valmistaa uunissa sormiruokaa. Siipien kanssa maistuvan kokonaisuuden täydentää pilkotut kasvikset, kuten porkkanat, paprikat, kurkut ja varsisellerit. Lisäksi voit tehdä kanansiiville oman dipin täydentämään jo herkullista makumaailmaa. Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on 75°C. Siivistä saa mukavan rapeita pinnasta, kun ne asettelee uunipellille hieman erilleen toisistaan. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.

Ainesosat

Broilerin siipi (86 %), vesi, jodioitu suola, rypsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, cayenne, chili ancho, jalapeno, paprika), etikka, sokeri, auringonkukkaöljy- ja rasva, etikkajauhe, aromit (mm. voi), dekstroosi, maltodekstriini, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Broilerinlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 793 kJ
Energia 191 kcal
Rasva 13 g
josta tyydyttynyttä 3,3 g
Hiilihydraatit 1,7 g
josta sokeria 0,9 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 16 g
Suola 1,1 g

Valmistusohje

Ota siivet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Levitä siivet tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 250°C tasalämpöuunissa n. 25 min, kunnes sisälämpötila on +75°C

Oliko tämä tuote sinun makuusi?