Atria Yhden Pannun Pasta Carbonara Possun Fileestä ja Pekonista 400g

Atria-Yhden-Pannun-Pasta-Carbonara-Possun-Fileestä-ja-Pekonista_2219.png
Liha on aina kotimaista
Atria Yhden Pannun Pasta Carbonara on possun fileestä ja pekonista valmistettava helppo arkiruoka. Tuotteen pääraaka-aineena on nopeasti kypsyvä, vähärasvainen ja murea possun ulkofilee sopivan reiluiksi suikaleiksi leikattuna. Paista lihat kastikkeessaan pannulla ja lisää ohjeen mukaan kerma, vesi ja pasta. Hauduta kätevästi yhdellä pannulla valmis ateria. Atrian Yhden Pannun ateriat helpottavat ruuanlaittoa ja varmistavat onnistumista!

Ainesosat

Viljaporsaan ulkofilee (54 %), vesi, rypsiöljy, pekoni 5 % (viljaporsaanliha, vesi, suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 315, säilöntäaine natriumnitriitti), dekstroosi, jodioitu suola, mausteet (mm. mustapippuri, valkosipuli, juustokumina), aromit (mm. paprika), happamuudensäätöaineet (E 326, sitruunahappo, E 262), maltodekstriini, savuaromi, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia670 kJ
Energia161 kcal
Rasva10 g
josta tyydyttynyttä2 g
Hiilihydraatit4,1 g
josta sokeria2 g
Ravintokuitu0,3 g
Proteiini13 g
Suola2 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista lihat kevyesti isolla paistinpannulla tai kattilassa. Lisää pannulle 4 dl vettä, 2 dl kermaa ja 3 dl kuivapastaa. Kypsennä miedolla lämmöllä n. 15 min, välillä sekoittaen.
Säilytys
alle +6 °C
Pakkauksen kierrättäminen
Muovi ei kuulu luontoon. Laita pakkaus muovinkeräykseen.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 6407800007194 Atria tuotenumero: 2219 ME: 3

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

14