Atria Yhden Pannun Pasta Carbonara Possun Fileestä ja Pekonista 400g

Atria-Yhden-Pannun-Pasta-Carbonara-Possun-Fileestä-ja-Pekonista_2219.png
Liha on aina kotimaista
Atria Yhden Pannun Pasta Carbonara on possun fileestä ja pekonista valmistettava helppo arkiruoka. Tuotteen pääraaka-aineena on nopeasti kypsyvä, vähärasvainen ja murea possun ulkofilee sopivan reiluiksi suikaleiksi leikattuna. Paista lihat kastikkeessaan pannulla ja lisää ohjeen mukaan kerma, vesi ja pasta. Hauduta kätevästi yhdellä pannulla valmis ateria. Atrian Yhden Pannun ateriat helpottavat ruuanlaittoa ja varmistavat onnistumista!

Ainesosat

Viljaporsaan ulkofilee (54 %), vesi, rypsiöljy, pekoni 5 % (viljaporsaanliha, vesi, suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 315, säilöntäaine natriumnitriitti), dekstroosi, jodioitu suola, mausteet (mm. mustapippuri, valkosipuli, juustokumina), aromit (mm. paprika), happamuudensäätöaineet (E 326, sitruunahappo, E 262), maltodekstriini, savuaromi, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 670 kJ
Energia 161 kcal
Rasva 10 g
josta tyydyttynyttä 2 g
Hiilihydraatit 4,1 g
josta sokeria 2 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 13 g
Suola 2 g

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista lihat kevyesti isolla paistinpannulla tai kattilassa. Lisää pannulle 4 dl vettä, 2 dl kermaa ja 3 dl kuivapastaa. Kypsennä miedolla lämmöllä n. 15 min, välillä sekoittaen.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?