Atria Yhden Pannun Pasta Carbonara Possun Fileestä ja Pekonista 400g
Atria Yhden Pannun Pasta Carbonara on possun fileestä ja pekonista valmistettava helppo arkiruoka. Tuotteen pääraaka-aineena on nopeasti kypsyvä, vähärasvainen ja murea possun ulkofilee sopivan reiluiksi suikaleiksi leikattuna. Paista lihat kastikkeessaan pannulla ja lisää ohjeen mukaan kerma, vesi ja pasta. Hauduta kätevästi yhdellä pannulla valmis ateria. Atrian Yhden Pannun ateriat helpottavat ruuanlaittoa ja varmistavat onnistumista!
Ainesosat
Viljaporsaan ulkofilee (54 %), vesi, rypsiöljy, pekoni 5 % (viljaporsaanliha, vesi, suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 315, säilöntäaine natriumnitriitti), dekstroosi, jodioitu suola, mausteet (mm. mustapippuri, valkosipuli, juustokumina), aromit (mm. paprika), happamuudensäätöaineet (E 326, sitruunahappo, E 262), maltodekstriini, savuaromi, sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti). Voimakassuolainen. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
670 kJ
Energia
161 kcal
Rasva
10 g
josta tyydyttynyttä
2 g
Hiilihydraatit
4,1 g
josta sokeria
2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Proteiini
13 g
Suola
2 g
Valmistusohje
Ota lihat huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista lihat kevyesti isolla paistinpannulla tai kattilassa. Lisää pannulle 4 dl vettä, 2 dl kermaa ja 3 dl kuivapastaa. Kypsennä miedolla lämmöllä n. 15 min, välillä sekoittaen.