Atria Wilhelm Porilainen 148g

Atria-Wilhelm-Porilainen_6149.png
Liha on aina kotimaista
Porilainen on valmistettu lihaisasta makkarapihvistä, cheddarjuustoviipaleesta ja hampurilaissämpylästä. Atrian Wilhelm Porilaisessa on käytetty suomalaisen viljaporsaanlihaa. Lämmitä porilainen grillissä, uunissa, paistinpannulla tai mikroaaltouunissa. Mausta lämmitetty porilainen oman maun mukaan. Mausteeksi sopivat mm. ketsuppi, sinappikurkkusalaatti ja sipuli. Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla porilaisen välissä maukasta coleslaw-salaattia.

Ainesosat

Wilhelm Perinteinen makkarapihvi 56 % (viljaporsaanliha, vesi, silava, suola, stabiloinitiaineet (E 1412, E 450), mausteet (mm. kumina, chili, korianteri, valkosipuli, inkivääri), glukoosisiirappi, aromit (mm. muskottipähkinä), hapettumisenestoaine E 301, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti. Makkarapihvin lihapitoisuus 75 %. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi), sämpylä 35 % (vehnäjauho, vesi, sokeri, kasviöljy, hiiva, jodioitu suola, emulgointiaine E 472e, jauhonparanne E 300), cheddarjuusto 9 % (sulatejuusto (juusto, vesi, voi, sulatesuolat (E 331, E 339), aromi (juusto), suola, säilöntäaine E 200, väriaineet (beta-karoteeni, E 160c), stabilointiaine auringonkukkalesitiini) Voimakassuolainen

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 1150 kJ
Energia 276 kcal
Rasva 17 g
josta tyydyttynyttä 6,7 g
Hiilihydraatit 18 g
josta sokeria 2,8 g
Ravintokuitu 1,1 g
Proteiini 11 g
Suola 1,8 g

Valmistusohje

Grillissä, uunissa tai paistinpannulla miedolla lämmöllä. Mikroaaltouunissa (750 W) lautasella, kuvulla peitettynä n. 1 min.
Tuunausvinkki: Kokeile coleslaw-salaattia Porilaisen välissä.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?