Atria Wilhelm Porilainen 148g
Porilainen on valmistettu lihaisasta makkarapihvistä, cheddarjuustoviipaleesta ja hampurilaissämpylästä. Atrian Wilhelm Porilaisessa on käytetty suomalaisen viljaporsaanlihaa. Lämmitä porilainen grillissä, uunissa, paistinpannulla tai mikroaaltouunissa. Mausta lämmitetty porilainen oman maun mukaan. Mausteeksi sopivat mm. ketsuppi, sinappikurkkusalaatti ja sipuli. Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla porilaisen välissä maukasta coleslaw-salaattia.
Ainesosat
Wilhelm Perinteinen makkarapihvi 56 % (viljaporsaanliha, vesi, silava, suola, stabiloinitiaineet (E 1412, E 450), mausteet (mm. kumina, chili, korianteri, valkosipuli, inkivääri), glukoosisiirappi, aromit (mm. muskottipähkinä), hapettumisenestoaine E 301, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti. Makkarapihvin lihapitoisuus 75 %. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi), sämpylä 35 % (vehnäjauho, vesi, sokeri, kasviöljy, hiiva, jodioitu suola, emulgointiaine E 472e, jauhonparanne E 300), cheddarjuusto 9 % (sulatejuusto (juusto, vesi, voi, sulatesuolat (E 331, E 339), aromi (juusto), suola, säilöntäaine E 200, väriaineet (beta-karoteeni, E 160c), stabilointiaine auringonkukkalesitiini) Voimakassuolainen
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
1150 kJ
Energia
276 kcal
Rasva
17 g
josta tyydyttynyttä
6,7 g
Hiilihydraatit
18 g
josta sokeria
2,8 g
Ravintokuitu
1,1 g
Proteiini
11 g
Suola
1,8 g
Valmistusohje
Grillissä, uunissa tai paistinpannulla miedolla lämmöllä. Mikroaaltouunissa (750 W) lautasella, kuvulla peitettynä n. 1 min.
Tuunausvinkki: Kokeile coleslaw-salaattia Porilaisen välissä.
Tuunausvinkki: Kokeile coleslaw-salaattia Porilaisen välissä.