Atria Wilhelm Porilainen 148g

Liha on aina kotimaista
Porilainen on valmistettu lihaisasta makkarapihvistä, cheddarjuustoviipaleesta ja hampurilaissämpylästä. Atrian Wilhelm Porilaisessa on käytetty suomalaisen viljaporsaanlihaa. Lämmitä porilainen grillissä, uunissa, paistinpannulla tai mikroaaltouunissa. Mausta lämmitetty porilainen oman maun mukaan. Mausteeksi sopivat mm. ketsuppi, sinappikurkkusalaatti ja sipuli. Vaihtoehtoisesti voit myös kokeilla porilaisen välissä maukasta coleslaw-salaattia.

Ainesosat

Wilhelm Perinteinen makkarapihvi 56 % (viljaporsaanliha, vesi, jodioitu suola, silava, stabilointiaineet (E 1412, E 450), mausteet (mm. chili, kumina, korianteri, valkosipuli, inkivääri), aromit, hapettumisenestoaine E 301, glukoosisiirappi, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti. Makkarapihvin lihapitoisuus 75 %. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi), sämpylä 35 % (vehnäjauho, vesi, sokeri, hiiva, rypsiöljy, jodioitu suola, emulgointiaine E 472e, säilöntäaine E 282), cheddarjuusto 7 % (juusto, voi, vesi, sulatesuolat (E 331, E 339), suola, värit (E 160e, beta-karoteeni), stabilointiaine auringonkukkalesitiini). Voimakassuolainen

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia 1169 kJ
Energia 280 kcal
Rasva 17 g
josta tyydyttynyttä 6,7 g
Hiilihydraatit 19 g
josta sokeria 2,8 g
Ravintokuitu 1,2 g
Proteiini 12 g
Suola 1,8 g

Valmistusohje

Grillissä, uunissa tai paistinpannulla miedolla lämmöllä. Mikroaaltouunissa (750 W) lautasella, kuvulla peitettynä n. 1 min.
Tuunausvinkki: Kokeile coleslaw-salaattia Porilaisen välissä.

Oliko tämä tuote sinun makuusi?