Atria Viljaporsaan Joulukinkku tuore n10,5kg

Atria-Viljaporsaan-Joulukinkku-tuore_2337.png
Liha on aina kotimaista
Viljaporsaan tuore joulukinkku potkalla. Potka tuo kinkkuun juhlavaa ja jouluista ulkonäköä.

Ainesosat

Viljaporsaan kinkku (85 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

100 g:ssa
Energia924 kJ
Energia223 kcal
Rasva18 g
josta tyydyttynyttä6,2 g
Proteiini15 g
Suola1,8 g

Valmistusohje

Poista pakkaus ja potkasuojus. Pyyhi kinkun pinta kuivaksi ennen paistoa. Laita kinkku ritilälle uunipellin päälle kamarapuoli ylöspäin ja työnnä lihalämpömittarin kinkun paksuimpaan kohtaan, ei kuitenkaan luuhun saakka. Kypsennä 110-120 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C. Paistoaika n. 1 – 1,5 h / kg. Poista verkko paiston jälkeen. Kinkku säilyy kypsennettynä n. viikon, kun se jäähdytetään nopeasti paiston jälkeen ja säilytetään alle +6 °C. Pakastekinkun sulatus: Anna kinkun sulaa hitaasti jääkaapissa omassa pakkauksessaan. Suuren kinkun sulatus voi viedä 3-4 päivää.
Jääkinkku: Pidä jäistä kinkkua vedessä hetki, jotta saat irrotettua pakkauksen ja potkasuojuksen. Kypsennä kinkkua 100 °C uunissa pari tuntia, kunnes saat lihalämpömittarin paikoilleen. Varaa paistoaikaa tuplasti sulaan kinkkuun verrattuna. Kypsennä 100 °C kunnes kinkun sisälämpötila on 77-80 °C.
Säilytys
Tuorekinkun säilytys: alle +6 °C avaamattomana etiketissä ilmoitettuun päivämäärään saakka.
Tuotekoodit ja tilaustiedot
EAN-koodi: 2378233700003 Atria tuotenumero: 2337 ME: 2

Oliko tämä tuote sinun makuusi?

4
viski-vaahterasiirappiglasyyri.jpg
Viski-vaahterasiirappiglasyyri 1
Tutustu reseptiin
Joulukinkku.png
Joulukinkun sulattaminen 41
Tutustu reseptiin
joulukinkku leikattu.jpg
Joulukinkun paistaminen 151
Tutustu reseptiin