Atria Sipulipihvi Muusilla 350g

Sipulipihvi on klassinen ja maistuva ruoka. Sipulipihvi Muusilla -valmisateria toimii reiluna lounaana tai päivällisenä. Reilu valmisateria koostuu kahdesta suomalaisesta lihasta tehdystä jauhelihapihvistä maistuvalla sipulikastikkeella, perunamuusista ja paistetusta sipulista. Sipulipihvit lämmitetään kätevästi mikroaaltouunissa ja niistä saa maittavan aterian kiireiseen arkeen. Sipulipihvien lisukkeeksi sopivat säilötyt punajuuret tai tuore salaatti. Voit koristella sipulipihvin tuoreella lehtipersiljalla.


Ainesosat
Perunasose 41 % (peruna, vesi, voi, perunahiutale, maitojauhe, jodioitu suola), jauhelihapihvi 33 % (liha (viljaporsas, nauta), vesi, soijaproteiinivalmiste, perunajauho, pekoni (viljaporsaanliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), mausteet (mm. paprika, korianteri), korppujauho (vehnä), jodioitu suola, dekstroosi, aromit, vehnäkuitu, savuaromi, herneproteiini. Jauhelihapihvin lihapitoisuus 53 %. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi.), sipulikastike 17 % (vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. sipuli, tomaatti, paprika, persilja, mustapippuri), muunnettu maissitärkkelys, maltodekstriini, jodioitu suola, aromit, sokeri, hiivauute, väri E 150c), paistettu sipuli 9 % (sipuli, rapsi- ja auringonkukkaöljy)
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
632 kJ
Energia
152 kcal
Rasva
9,3 g
josta tyydyttynyttä
3,8 g
Hiilihydraatit
11 g
josta sokeria
1,5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Proteiini
5,7 g
Suola
0,93 g
Valmistusohje
Avaa kalvoa hieman kulmasta ja kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 3 min. Anna vetäytyä hetki, poista kalvo kokonaan varovasti repäisemällä. Rasia voidaan lämmittää ainoastaan mikroaaltouunissa.