Atria Possun Ulkofileepihvi Steakhouse 200g
Atria Possun fileepihvi Steakhouse on pintamaustettu mehukas pihvi possun makurasvallisesta ulkofileestä. Mehukkuutta varmistaa makurasva ja reilu 2cm paksu leikkuu, tämä pihvi ei aivan ensimmäisenä kuivu grilliin.
Ainesosat
Viljaporsaan ulkofilee (84 %), vesi, fariinisokeri, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), mausteet (mm. paprika, chili ancho, savustettu paprika, mustapippuri, kirveli), jodioitu suola, aromit, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 331, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, savuaromi, sakeuttamisaine ksantaanikumi. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintosisältö
100 g:ssa
Energia
982 kJ
Energia
236 kcal
Rasva
18 g
josta tyydyttynyttä
6,8 g
Hiilihydraatit
2,7 g
josta sokeria
1,5 g
Ravintokuitu
0,3 g
Proteiini
15 g
Suola
1,2 g
Valmistusohje
Ota pihvi huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista pihvi kypsäksi kuumalla pannulla tilkassa öljyä välillä kääntäen yhteensä n. 15 min, kunnes pihvin sisälämpötila on 70 °C. Miedonna pannun lämpötilaa kypsennyksen loppuvaiheessa. Kääri pihvi folioon ja anna vetäytyä n. 5 min ennen tarjoilua.